„Nem akarsz félszívű követőt. Énekeltük tegnap Felházon. Fontos lépést tettem meg tegnap, életem egy fontos szakaszát zártam le, nem kis vívódások után. Tegnap kiléptem az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségből és kilépek a Kereszténydemokrata Néppártból is, ahová az elmúlt négy és öt évben életem energiáinak jelentős részét fektettem be”

– írja a Facebookon Lukácsi Katalin. Lukácsi projektmenedzserként dolgozott a KDNP-s Barankovics István Alapítványnál, nagyrészt az ő nevéhez fűződött az IKSZ Holokauszt Emlékéve is.

A CEU-ügy miatt lép ki a pártból egy KDNP-s

Fotó: Facebook

A KDNP elhagyására Lukácsi három okot jelölt meg:

A kormánypártok retorikája Ferenc pápával szemben

A Népszabadság megszüntetése 

A CEU-s ügy 

Ne féljünk tévedni, az én életem, ha azt nézzük, tévedések láncolata, mégis tudunk értéket teremteni! – üzeni Lukácsi.

(Heti Válasz)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
lassan de érik a csere vagy kiállítás ??? az értelmesebbje lép
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Apa kezdődik!!! Vagy csak a többiről nem tudunk. Semlyén és Harrag már kilépni nem tud, csak belépni az örökkévalóságba. Mikor???
kissé felnőttem
lassan de érik a csere vagy kiállítás ??? az értelmesebbje lép
Zeta
Holnap megállapítják, hogy nem fizette a tagdíjat , 3 éve. Nem is volt tag!
Cicamama55
Üdvözlöm a döntését, nagyon egyet értek vele! Én, mint KDNP-re szavazó támogattam a kormánypártot, de soha többet nem teszem!
Apatszerek
Marxizmus, Buzulás, Szado- mazo és feminista férfiak ilyen diploma munkák születnek a CEU-n
Íme a 10 dolgozat: 1. Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queer elmélet találkozási pontjánál A queer elmélet a gender tanulmányok része és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queer elmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze. 2. Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi, azon belül is kiemelt figyelmet szentel a játék szerepének. 3. A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben. 4. Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül. 5. Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között Ez a diplomamunka azt vizsgálja, hogy a gyűlöletbeszédet érintő lengyel törvények szigorúsága miért marad el a nemzetközi standardtól. 6. Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon A dolgozat betekintést ad az izlandi feminista férfiak tapasztalataiba és az elméleti háttér alapján bemutatja, hogyan lehet jobban bevonni a férfiakat a nemi egyenlőséget propagáló programokba. 7. A queer elmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat A dolgozat etnográfiai megközelítéssel, interjúkon keresztül mutatja be a londoni homoszexuális muszlim férfiak identitását. 8. Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek...
Apatszerek
tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt mert bűnbaknak kiáltották ki őket. 9. Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül A dolgozat azt kívánja bemutatni, hogy a kirekesztő magyar bevándorláspolitika, és a kormány által kialakított ellenségkép, hogyan befolyásolta a magyarok identitását. 10. Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon A diplomamunka Kárpátalja térségén keresztül mutatja be a kor magyarországi antiliberalizmusát és antiszemitizmusát. A CEU csak társadalomtudományi, gazdasági és bölcsészszakokon folytat képzést. A fenti példák csak a 2015-16-os évet tükrözik. Aki kíváncsi a korábbi dolgozatokra, böngésszen bátran a CEU-s disszertációk között - javasolja a blog.
Forrás: kuruc.info/r/6/171436/
vladimir putin
es akkor most a KDNP elhagyasa utan belep a fideszbe?
vladimir putin
Amugy a Felhaz a Jack Sparrow kinezetu Orban gyerek vallasi gyokersege.
Az se semmi am!
JAJMÁR
Szépen összefoglalta, persze van még számos hiba, de ezek gerinctörőek! Jól tette, hogy kilépett, gratulálok hozzá!
verőce21
@Apatszerek: A felsorolás is bizonyítja, hogy a CEU-n "valódi tudást" lehet szerezni. :)
Apatszerek
@verőce21: Így ahogyan Írod, A többi egyetem csak szórakoztató műsort ad nem DIPLOMÁT!
verőce21
@Apatszerek: (19:07) Bizony ám!
Magyarország legmagasabban rangsorolt felsőoktatási intézménye...

Persze, ezeknek a szuperzseniknek más lehetőségük nincs is az egyetemen kívül, mert az életben annyira szerencsétlenek. Okosabbak nem lesznek az iskolától, de inkább apuci fizet, az ő zsenigyereke nem kallódhat el! :)
papa.49
Jól tette a hölgy, vannak még akik tudják meddig mehetnek el, hogy hol a határ amin nem szabad átlépni...
CsipkeRózsa
@Béla Sándor Lakatos a Facebookról

tévedsz, nem micisapkának, hanem svájci sapkának, és nem á lá Landeszmann főrabbi nevezte annak a címert.
egyvandor
Meglep és respekt. Nem érintettség okán erkölcsi döntést hozott. Halvány reménysugár hogy akadnak párttag aki erre képes. / párttagok akik erre képesek. (A legtöbb megélhetés nyalógép.)
Szókrakész
Áruló!
Nem is volt akkor igazi kádéenpés, csak egy megélhetési.
justhpeter
Lukácsi Katalinból még lehet tisztességes keresztény ember. Vette a bátorságot és gondolkodott.
quadrocopter
@verőce21: Ösmét brutál hülye vagy - szivi!
Ösmét beleugattál a nagyvilágba, szintd nek megfelelően.
"Persze, ezeknek a szuperzseniknek más lehetőségük nincs is az egyetemen kívül, mert az életben annyira szerencsétlenek. Okosabbak nem lesznek az iskolától,..."

Itt vannak a nincs más lehetőségek:

Az itt megszerzett magas szintű tudással és szakértelemmel a hallgatók fontos munkaköröket tölthetnek be. Jelenleg a CEU-nak az öt kontinens mintegy 100 országában, közel 8600 végzett hallgatója él, közülük több miniszter, nagykövet, egyetemi tanár, tudós, kutató, ügyvéd, ember jogi aktivista és vállalatvezető került ki.

Na, ezt mégegyszer, mert téged a bővített mondtok meghaladnak:

"... közülük több miniszter, nagykövet, egyetemi tanár, tudós, kutató, ügyvéd, ember jogi aktivista és vállalatvezető került ki." Nyilván azért, mert az életben annyira szerencsétlenek!

Egyre gagyibb vagy, örexel, vagy csak simán hülyülsz?
verőce21
@quadrocopter: "...Az itt megszerzett magas szintű tudással és szakértelemmel a hallgatók fontos munkaköröket tölthetnek be." - Ezzel az állítással önmagad bizonyítod be, hogy hülyék lennének bevallani, hogy kamudiplomájuk van! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.