Orbán Viktor is részt vett a gyöngyöshalászi gyárlátogatáson Szijjártó Péter külügyminiszter mellett. Utóbbinak ugye annyi jutott eszébe az Aszad-rezsim keddi vegyi fegyveres támadását megtorló amerikai csapásról, hogy meg kéne állapodni az oroszokkal. Orbán Viktornak a jelek szerint még ennyi se. A miniszterelnök beszédében, amiben arról beszélt, hogy Magyarország Közép-Európa termelési motorja akar lenni, csak futólag utalt a péntek hajnali légicsapásra. Az MTI tudósítása szerint azt mondta, hogy az éjszakai világpolitikai fejlemények aláhuzzák annak jelentőségét, hogy a biztonság és a rendezettség milyen fontos. Magyarországnak - legyen szó háború, fegyverkezés, béke vagy migráció kérdéséről - mindig az a legfontosabb, hogy az itt élő emberek és az itt működő beruházások biztonságban legyenek, és "ebben nem ismerünk kompromisszumot".

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Majd ha putyin elvtárs a szájába rágja, hogy mit mondhat, akkor megszólal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Majd ha putyin elvtárs a szájába rágja, hogy mit mondhat, akkor megszólal.
papa.49
Hazugovics a ,,meghívás,, az USA. ba mind messzebb kerül!!!
silber13
@papa.49: Azt kell hinnem az amerikai meghívás csak az ő elborult agyában létezett,
aremy
@papa.49: ne messzebre kerüljön eccerűen csak TILTÓ listára és a pereputty is és ez a ceci nemzetes kormány is csak egy életre!
papa.49
@silber13: Szerintem is, szó se volt ilyesmiről ott, ha belegondolsz volt a tramplinak elég baja a beiktatás után, nem egy országocska, hülye zsarnokával foglalkoznia!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.