Ennyi is elég lenne neked, Lázár János, bár lehet, ezt olvasva csak annyit vetnél oda, hogy téged, a 30-40-es generáció oszlopos (osz’ lop is) tagját ne akarjon megrendszabályozni egy elszánt veterán. Meg sem értenéd, hogy miről beszélek, vagy ha igen, úgy tennél, mint aki nem érti a költő egyértelmű üzenetét, szavainak súlyát. Hogy legalább a lényegét megértsd, pár szóban kibontom a mondandóm lényegét. Van itt egy „helyzet” (nem nemzetközi, de fokozódik), mely szerint a féktelen dőzsölés (itt sincsenek fékek, sem ellensúlyok, tudod, mikről beszélek), fölütötte fejét a kivagyiság, és ebben te is megmutattad oroszlánkörmeid, oroszláncsuklódat (luxuskaróráddal együtt), a gyerekeid nevére vásárolt, 60 milliót érő budai lakással (istenem, ha annak idején az én anyám is kiárult volna ennyit hétvégeken a tojásokból, hol tartanék én, a gyerekeimről nem is beszélve). Tudod, a saját helyzeted már akkor fokozódott, amikor lebuktál az autódra szerelt lézerblokkolóval. Talán már akkor is...

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
erről korábban ezt írtam:
Egy szellemes gondolat

Nagy-Bandó nyílt levele Lézer Jankóhoz

Maga a levél is a humoristához méltó, de egy gondolta egyenesen telitalálat: „a féktelen dőzsölés (itt sincsenek fékek, sem ellensúlyok, tudod, mikről beszélek)”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@kiscsillag66: Vagy azért nem érti meg mert NEM JUT EL A TUDATÁIG!!!
kiscsillag66
@dr. prédikátor: Van egy cikk, hogy Ádernek 2013 óta nincsenek gondolatai. Tehát igazad lehet.
Eladott Ország
"Nekem az sem tetszik, ha a megválasztott, bebetonozott jogászkormány forgatja ki a jogaiból az ország népét. Sőt, ameddig az Európai Unió pénzt ad azért, hogy Magyarország felzárkózzon, fejlődjön és gyarapodjon, Orbánék pénzt vesznek el azért, hogy az ő családjuk és a kormányt támogató pénzemberek, oligarchák és strómanok fejlődjenek és gyarapodjanak. Mindenki más rovására."
Eladott Ország
"Ezt az Orbán Lázár vezette kormányt a helyére ültető pártot azért választották meg egyszer és újra még egyszer, hogy szakítson azzal az egészségtelen nyolc éves gyakorlattal, amiről kiderült, hogy nem szolgálja az ország javát. Lázár János Orbán Viktorral kétszer kapott esélyt arra, hogy jobbá tegye ezt az országot. Ehhez képest nem félévente, nem havonta, nem hetente, hanem naponta többször derül ki, hogy az elmúlt nyolc év verőfényes, madárcsicsergős májusi kirándulás volt ehhez a nyílt romboláshoz képest. Ez a sötét feudalizmus szellemiségét a korrupt, balkáni erkölcstelenséggel ötvöző kelet-­európai mentalitás nemzedékek sorsát kártyázza el a szemünk láttára. Már azt is ellopják, ami még nincs. Innen is lehet még hátrálni? Hova?"
staro2
Fölösleges írás.lázár úgysem érti.
Ő még az UHT tejet se érti.
JAJMÁR
Régi már, pár éves ez a nyílt levél, de még mindig zöld! Talán megérik végre, és megértik az emberek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.