Nem hétköznapi kijelentéseket fogalmazott meg az Európa Blokk, amely arról értekezett, hogy egy kiépült diktatúrát nem lehet csak úgy seprűnyéllel elzavarni. Alább olvasható az írás, amit közzétettek Facebook-oldalukon. Budapest tele van külföldi turistával, sokan közülük nyugat-európaiak. Szemmel láthatóan jól érzik magukat hazánk fővárosában. A látnivalók gyönyörűek, a kávézók és az éttermek dugig vannak. A külföldi vendégekben és a “migránsokban” egy dolog biztosan közös, hogy legtöbbjük – bár el tudja olvasni a magyar politikai plakátok szövegeit, mivel nem tud magyarul – nem érti, hogy most az utcákon megjelent kormányplakát, az „Állítsuk meg Brüsszelt!”, mekkora egy őrület… Igen az, mert aki egy ennyire alaptalan hazugsággal képes teleplakátoltatni egy országot, az csakis egy súlyos elmeorvosi eset lehet. Mitől lenne egy város Magyarország ellensége? Nem csoda, hogy az “egy a zászló” alatt most már egyre lendületesebben fogy az “egy a tábor” népe, azaz egyre kevesebben...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Tényleg érdekes a cikk.
Azt írja : " A külföldi vendégekben és a “migránsokban” egy dolog biztosan közös, hogy legtöbbjük – bár el tudja olvasni a magyar politikai plakátok szövegeit, mivel nem tud magyarul – nem érti, hogy most az utcákon megjelent kormányplakát, az „Állítsuk meg Brüsszelt!”, mekkora egy őrület… Igen az, mert aki egy ennyire alaptalan hazugsággal képes teleplakátoltatni egy országot, az csakis egy súlyos elmeorvosi eset lehet. Mitől lenne egy város Magyarország ellensége? "
...szerintem még a cikkíró sem érti a lényeget...most akkor ő migráncs vagy turista ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.