Miközben az ország nemzetközi lejáratása folyik a miniszterelnök részéről, aközben a rablás zavartalanul tart. De a rablók közt valamiféle aszinkronitást érzek. Első érdekes hír: “Tíz éve jobb volt Magyarország versenyképessége” – nyilatkozta Hernádi Zsolt a Mol csoport elnök-vezérigazgatója. Részletesen sorolta, mi mindent lehetne tenni a jobb versenyképességért már rövid távon is. A gazdasági ügyintézés költségeit csökkenteni kell, kevesebb adónemre van szükség. Az oktatás, az egészségügy, a demográfia terén adna tanácsokat a kormánynak. Ez a nyilatkozat minimum érdekes. Hiszen az az ember közli velünk, hogy...

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
De könyörgöm! Nincs más ellenzéki, aki ezeket a dolgokat kimondaná csak az aranyórás Juszt Laci?
Miféle hitelessége van ennek az embernek? Aztán teljes a csodálkozás, hogy milyen ez a magyar lélek: a mégoly igazság mellett sem képes az ezeket kimondók nyakába borulni?
Ha nem akarják teljesen elhitelteleníteni az ellenzéket, akkor vonják már vissza a tűzvonalból Jusztot!
Please!
Eladott Ország
"Amint látható, az elmegyógyintézet ünnepi ülésén az ápolásra szorulók a megszokott módon
félszájjal kimondott igazságokra fűzték fel azokat a sikamlós hazugságokat, amelyekről évek óta üvöltve ordít az állami­ kormányzati propanda. A jobban teljesítésnek, az erősödésnek és a kozmetikának – az általános közöny és fásultság okán – egyetlen ellenfele van pillanatnyilag: a tények, számok, adatok, amelyeket nem a narancssárga boszorkánykonyhában hamisítanak. Egy ilyen idegesítő számsor például az Európai Unió 263 régiójára vonatkozó versenyképességi statisztika. A filozófálgatással és a siker megmagyarázásának fölöttébb fárasztó és idegesítő jellegével szemben tény az, hogy Magyarország nem csak hogy nem erősödik, de még erőlködni is képtelen. Egyszerűen, szimplán alig működik. Valaki szóljon a nemzet szolgájának, hogy nem kell magyarázni a sikert, nem kell azon töprengeni, hogy a szart jónak vagy biztatónak nevezzük inkább, mert ez úgy szar, ahogy van." Ezt Juszt László és Hernádi Zsolt nélkül is tudjuk. Ha máshonnan nem az ERUSTAT jelentéseiből.
papa.49
A fütyisz új jelszava ,,a lopás változatlanul folyik,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.