Egyre agresszívabban viselkedett a Teréz körúti robbantó a börtönben, ezért elrendelték a második elmeorvosi vizsgálatát – értesült a Magyar Idők.

P. Lászlót az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) szállítják át. A gyanúsított tavalyi elfogása után nem sokkal már átesett egy elmeorvosi vizsgálaton szintén az IMEI-ben. Büntethetőségét kizáró okot akkor nem állapítottak meg nála.

Beszámíthatatlannak tetteti magát a Teréz körúti robbantó?

Az sem zárható ki, hogy a feltételezett robbantó az enyhébb büntetés reményében tetteti magát beszámíthatatlannak.

Az apában felmerült a gyanú, hogy P. Lászlónak – a tudtán kívül – tudatmódosító szert adhattak az előzetes letartóztatásban, és ennek hatására tett beismerő vallomást. Azt sem érti, mitől változott meg ennyire a fia viselkedése, hiszen korábban László végig azt hangoztatta, hogy semmi köze a bűncselekményhez.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/10/20/aztan-horacio-felrakta-a-napszemcsit-es-becserkeszte-a-robbantot-fel-kezzel/
Ennél a zűrzavaros, szánalmas történetnél nekem sokkal jobban tetszik a saját verzióm. Horáció Kénnel, sötét napszemüveggel, jelentőségteljes nézéssel. Apropó! A két nyugdíjassal, akik meg akarták merényelni drágajó Orbán urat, velük mi van? Még mindig börtönben vannak, vagy azóta ki is végezték a galádokat? Esetleg nagy habverés volt a semmi körül és most ciki lenne elmondani az igazságot? Nem tudom, ki hogy van ezzel, de én marhára nem érzem biztonságban magam. Sőt! Inkább maradok Horációnál, ő legalább vicces.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Tanul a gyerek, és bepróbálkozott azzal, amit a Balaton-felvidéken egy felkent, betelepülők által importált polgi csinált. Neki bejött, hogy elmebeteg, miután kifosztotta az iparűzési adóból nagyon szép bevétellel rendelkező települést, eladta egyszerre több vevőnek is a falu ingatlanjait. Aztán a tanult kollégái megállapították, hogy beszámíthatatlan, és visszament a betegeihez, mint háziorvos, és él mint Marci Hevesen.
Equus
@Szeparepa2: ha a dolgot a gyökerénél fogjuk meg, mármint a bűnözővé válást és a bűnözői életmódot (itt most el kell vonatkoztatni attól, h a nemzeti perzekutorok vkiből mindnenképp bűnöst akarnak kreálni), akkor a genetikai sajátosságokat kellene vizsgálni. Embernek látszó kétlábú tásaink között szép számmal akadnak, akik öröklött sajátosságaik révén alkalmatlanok az empatikus készség esajátítására.Ezek a születésükkel antiszocilális lénynek determinált teremtmények kezdettől ketrecbe valók és védeni kell tőlük minden eszközzel a társadalmat. Valszeg erre is eljön majd az idő. Most még a nagy egyenlősdi zajlik és övék a pálma, lesz ez nyilván másként is.
cikicakk55
@Szeparepa2: Neked is részben igazad van.Abban egyet értünk,hogy aki elmebeteg az nem büntethető,viszont ön és közveszélyes,így ki kell vonni a társadalomból. Az,hogy mikor minősítik normálisnak már másik téma. 62 éves vagyok.Apám rendőr volt,így hallottam jó pár történetet az ilyen esetekről. A dilidokikat is lelehet fizetni.van az a pénz amiért a hülyét normálisnak,a normálist hülyének minősítik. Természetesen minden embernél ott a kockázat,hogy egyszer csak bekattan.legjobb példa erre a szülés utáni depresszió. Ott is egy teljesen normális életet élő, a gyermekét már nagyon váró anyuka kattan be,akár gyilkossá is válhat,vagy öngyilkossá.Mondjuk ez átmeneti állapot,mert gyógyszeresen elég jól kezelhető és a vissza esés szinte kizárt.Remélem ennél a bűnügynél kiderül az igazság és a büntetés is igazságos lesz.
bakegya
NEM vagyok laikus-most éppen megint kinyírni készül ez a politikai erőszakszervezet egy fiatalt aki jobb sorsra lett volna érdemes.A részletekbe nem bocsátkozom.
bakegya
@CHEWBACCA: a környék tele van kocsmával,a való életből minden este kiszakadni vágyó fiatal nők és férfiak üvöltve,már már őrültek módjára több ezren nyomják magukat a szeren,a romkocsmák üzemben tartói a pálinklaforradalmat erősítik-az itt élő lakósság mentális állapotát,lakásaik értékét,de rendeltetésszerű használatát teljesen leamortizálta ez a mindennapos utcabálozás-ez a fiú egy szerényen élő,valószinüsítem párkapcsolati zavarral is küzdő ember lehetett-a helyében én is irigykedtem volna a közuton bagzani is képes nőkre-férfiakra.
A RENDŐRSÉGET EGYÉBKÉNT AZ ITT ALUDNI NEM KÉPES LAKÓSSÁG HIÁBA HÍVJA KI-KIJÖNNEK ÉS EL IS HÚZNAK-NYOMJÁK ÉVEK ÓTA A DUMÁT-HOGY NINCS SEMMI PROBLÉMA JEGYZŐKÖNYVEK NEM KÉSZÜLNEK,NINCS MÁS MEGOLDÁS ROBBANTANI KELL-hATUDNÁM HOGY LEHET BOMBÁT KÉSZÍTENI ÉN IAS SZÍVESEN KIROBBANTANÉK MINDEN DOBGÉPET ÉS ÜZEMBEN TARTÓJÁT A LAKÓNEGYEDEKBŐL.A SRÁC IS VALSZ ÍGY GONDOLTA,SEGÍT MAGÁN ÉS MÉG MÁSOKON IS.
BP.UTCÁIN MINDENHOL DOHÁNYFÜSTÖT FÚJNAK---AZ I EMELETEKEN NYÁRON NEM LEHET ABLAKOT NYITNI...NEM CSAKKK A ZAJ MIATT...AZTÁN TUDOK OLYAN IDŐSEKRŐL AKIKET KIÜLDÖZTEK AZ OTTHONAIKBÓL A ROMKOCSMÁROSOK...HOT-DOGSÜTŐDÉK,a VII,ker ben már nem lehet a járdákon közlekedni,mert tele pakolják a sörözőkkel,bor-pálesz folyik minden földszinti lukból.STB.Szaküzlet alig,vagy sehol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.