Egyre agresszívabban viselkedett a Teréz körúti robbantó a börtönben, ezért elrendelték a második elmeorvosi vizsgálatát – értesült a Magyar Idők.

P. Lászlót az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) szállítják át. A gyanúsított tavalyi elfogása után nem sokkal már átesett egy elmeorvosi vizsgálaton szintén az IMEI-ben. Büntethetőségét kizáró okot akkor nem állapítottak meg nála.

Beszámíthatatlannak tetteti magát a Teréz körúti robbantó?

Az sem zárható ki, hogy a feltételezett robbantó az enyhébb büntetés reményében tetteti magát beszámíthatatlannak.

Az apában felmerült a gyanú, hogy P. Lászlónak – a tudtán kívül – tudatmódosító szert adhattak az előzetes letartóztatásban, és ennek hatására tett beismerő vallomást. Azt sem érti, mitől változott meg ennyire a fia viselkedése, hiszen korábban László végig azt hangoztatta, hogy semmi köze a bűncselekményhez.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/10/20/aztan-horacio-felrakta-a-napszemcsit-es-becserkeszte-a-robbantot-fel-kezzel/
Ennél a zűrzavaros, szánalmas történetnél nekem sokkal jobban tetszik a saját verzióm. Horáció Kénnel, sötét napszemüveggel, jelentőségteljes nézéssel. Apropó! A két nyugdíjassal, akik meg akarták merényelni drágajó Orbán urat, velük mi van? Még mindig börtönben vannak, vagy azóta ki is végezték a galádokat? Esetleg nagy habverés volt a semmi körül és most ciki lenne elmondani az igazságot? Nem tudom, ki hogy van ezzel, de én marhára nem érzem biztonságban magam. Sőt! Inkább maradok Horációnál, ő legalább vicces.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
mióta is van magánzárkában ez a szerencsétlen? Talán Welsz Tamásnak benyomott anyagból kellett volna adni neki, akkor már nem lenne probléma... Nem lehet, don Pintér?
Equus
@Equus: mielőtt véleményeznétek! Ez a sors mindenki előtt nyitva áll az illeberális demokráciában. Ma ő, holnap te, akár én is, ha éppen szépséges Magyarhonban vok... ez a zászló, ebben a rendszerben mindenkinek áll...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/10/20/aztan-horacio-felrakta-a-napszemcsit-es-becserkeszte-a-robbantot-fel-kezzel/
Ennél a zűrzavaros, szánalmas történetnél nekem sokkal jobban tetszik a saját verzióm. Horáció Kénnel, sötét napszemüveggel, jelentőségteljes nézéssel. Apropó! A két nyugdíjassal, akik meg akarták merényelni drágajó Orbán urat, velük mi van? Még mindig börtönben vannak, vagy azóta ki is végezték a galádokat? Esetleg nagy habverés volt a semmi körül és most ciki lenne elmondani az igazságot? Nem tudom, ki hogy van ezzel, de én marhára nem érzem biztonságban magam. Sőt! Inkább maradok Horációnál, ő legalább vicces.
eugen4402
Édes Istenem, kicsit buggyant a pali, attól még robbanthat. A bőnyi nyilasvezér is lőhetett a rendőrtisztre, ez most enyhítő körülmény. Nem értem, miért csak a migránsok által elkövetett bűncselekményeket nevezzük "terror"-nak. Amit igaz magyar emberek művelnek, az nem terrorcselekmény..?
aremy
@eugen4402: amit az igaz nemzetesek művelnek na az is terror!!
Eladott Ország
@Horizont: Lehet, hogy beetették. Vagy úgy jár mint Welsz Tamás, akit Érdről, Budapestre tartó rendőrautó hátsó ülésén " véletlenül éppen" rosszul lett.
eugen4402
@aremy: Csak a Magyar Jusztícia szemérmes egy kicsit. Orra-füle-szeme-szája be van kötözve, és csak egy csatornáról fogad el bejövő infot. Tudod, kire gondolok...?
aremy
@eugen4402: ha a királyi akkor IGEN.
Levendula
@Eladott Ország: Véletlenül túladagolták neki az "igazságszérumot"...
Equus
@Levendula: Gondolj bele: elkülönítve tartják. Négy fal, semmi más. Nincs tévé, telefon, újságok. Kajáját bedobjáák az ajtóra vágott ablakon, a tátikán. Heti egy alkalommal 1 óra séta. Az őrök kíséretében, akik nem beszélgethatnak vele. Het egyszer fürdés, egyedül. Hozzátartozóval havi egy alkalommal beszélő. Ha az ügyvédje jön, az már kurvára eseményszámba megy. Ebbe egy egyébként egészséges, jó tűrőképességű ember is beleőrülne és bevállalná mág a Hitler elleni merényletet is, csk legyen vmi változás. De mégcsak kihallgatásra sem viszik. Ehhez nem kell semmilyen szer.
Csizmás Kond
Ezzel a sok hercehurcával csak reklámot csinálnak más hülyéknek.
...minden tömeggyilkost felkötni.
Cicamama55
Én tényként csak azt a hírt kezelem, miszerint valaki ezt a robbantást elkövette... A többit hatalmas homály fed, nem érzem igaznak az utána történteket. Szeretném ha valós lenne, hogy az elfogott srác az elkövető, de nem hiszem egyenlőre el.
cikicakk55
@Szeparepa2: Tegnap:17:56

tegyük fel,hogy igazad van és tényleg elmebeteg az illető. Tudod ezzel csak az a gond,hogy még a börtönbüntetés hosszú évekre elzárná a külvilágtól,addig az IMEI csak pár hónapig tartja benn.nem egy bűnözővel történt ez már meg(sajnos) Az intézetben gyógyszerezték,aztán úgy nézett ki,hogy helyre billent az agya és kiengedték pár hónap múlva. Mit ad a sors,a szabad életben valamitől újra bekattantak és ugyan azokat a bűnöket elkövették megint,csak elkövették.sajnos a legtöbb esetben a halálos áldozatok száma a vissza esésnél már jóval több volt. Ha elmebeteg,akkor legyen elmebeteg,de annyi időt töltsön el az elme osztályon, a többi elmebeteg bűnöző közt,mint amennyi évet a bíróság szabott volna ki rá börtönbüntetésként.( Ettől függetlenül szerintem nem elmebeteg.Túlságosan jól szervezte meg a bűntettet.Egy dilinyós nem tud ennyire következetes lenni.
nezelodo
Tanul a gyerek, és bepróbálkozott azzal, amit a Balaton-felvidéken egy felkent, betelepülők által importált polgi csinált. Neki bejött, hogy elmebeteg, miután kifosztotta az iparűzési adóból nagyon szép bevétellel rendelkező települést, eladta egyszerre több vevőnek is a falu ingatlanjait. Aztán a tanult kollégái megállapították, hogy beszámíthatatlan, és visszament a betegeihez, mint háziorvos, és él mint Marci Hevesen.
Equus
@Szeparepa2: ha a dolgot a gyökerénél fogjuk meg, mármint a bűnözővé válást és a bűnözői életmódot (itt most el kell vonatkoztatni attól, h a nemzeti perzekutorok vkiből mindnenképp bűnöst akarnak kreálni), akkor a genetikai sajátosságokat kellene vizsgálni. Embernek látszó kétlábú tásaink között szép számmal akadnak, akik öröklött sajátosságaik révén alkalmatlanok az empatikus készség esajátítására.Ezek a születésükkel antiszocilális lénynek determinált teremtmények kezdettől ketrecbe valók és védeni kell tőlük minden eszközzel a társadalmat. Valszeg erre is eljön majd az idő. Most még a nagy egyenlősdi zajlik és övék a pálma, lesz ez nyilván másként is.
cikicakk55
@Szeparepa2: Neked is részben igazad van.Abban egyet értünk,hogy aki elmebeteg az nem büntethető,viszont ön és közveszélyes,így ki kell vonni a társadalomból. Az,hogy mikor minősítik normálisnak már másik téma. 62 éves vagyok.Apám rendőr volt,így hallottam jó pár történetet az ilyen esetekről. A dilidokikat is lelehet fizetni.van az a pénz amiért a hülyét normálisnak,a normálist hülyének minősítik. Természetesen minden embernél ott a kockázat,hogy egyszer csak bekattan.legjobb példa erre a szülés utáni depresszió. Ott is egy teljesen normális életet élő, a gyermekét már nagyon váró anyuka kattan be,akár gyilkossá is válhat,vagy öngyilkossá.Mondjuk ez átmeneti állapot,mert gyógyszeresen elég jól kezelhető és a vissza esés szinte kizárt.Remélem ennél a bűnügynél kiderül az igazság és a büntetés is igazságos lesz.
bakegya
NEM vagyok laikus-most éppen megint kinyírni készül ez a politikai erőszakszervezet egy fiatalt aki jobb sorsra lett volna érdemes.A részletekbe nem bocsátkozom.
bakegya
@CHEWBACCA: a környék tele van kocsmával,a való életből minden este kiszakadni vágyó fiatal nők és férfiak üvöltve,már már őrültek módjára több ezren nyomják magukat a szeren,a romkocsmák üzemben tartói a pálinklaforradalmat erősítik-az itt élő lakósság mentális állapotát,lakásaik értékét,de rendeltetésszerű használatát teljesen leamortizálta ez a mindennapos utcabálozás-ez a fiú egy szerényen élő,valószinüsítem párkapcsolati zavarral is küzdő ember lehetett-a helyében én is irigykedtem volna a közuton bagzani is képes nőkre-férfiakra.
A RENDŐRSÉGET EGYÉBKÉNT AZ ITT ALUDNI NEM KÉPES LAKÓSSÁG HIÁBA HÍVJA KI-KIJÖNNEK ÉS EL IS HÚZNAK-NYOMJÁK ÉVEK ÓTA A DUMÁT-HOGY NINCS SEMMI PROBLÉMA JEGYZŐKÖNYVEK NEM KÉSZÜLNEK,NINCS MÁS MEGOLDÁS ROBBANTANI KELL-hATUDNÁM HOGY LEHET BOMBÁT KÉSZÍTENI ÉN IAS SZÍVESEN KIROBBANTANÉK MINDEN DOBGÉPET ÉS ÜZEMBEN TARTÓJÁT A LAKÓNEGYEDEKBŐL.A SRÁC IS VALSZ ÍGY GONDOLTA,SEGÍT MAGÁN ÉS MÉG MÁSOKON IS.
BP.UTCÁIN MINDENHOL DOHÁNYFÜSTÖT FÚJNAK---AZ I EMELETEKEN NYÁRON NEM LEHET ABLAKOT NYITNI...NEM CSAKKK A ZAJ MIATT...AZTÁN TUDOK OLYAN IDŐSEKRŐL AKIKET KIÜLDÖZTEK AZ OTTHONAIKBÓL A ROMKOCSMÁROSOK...HOT-DOGSÜTŐDÉK,a VII,ker ben már nem lehet a járdákon közlekedni,mert tele pakolják a sörözőkkel,bor-pálesz folyik minden földszinti lukból.STB.Szaküzlet alig,vagy sehol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.