A 17 éves V. Szilvia tavaly azzal vádolt meg két mentőst, hogy miután rosszul lett egy budapesti gyermekotthonban (társai szerint ivott és biofüvezett), és elindultak vele a kórház felé, egyszercsak megálltak, szexuális ajánlatot tettek neki, intim testrészeit fogdosták.

A Bors azt írja, még a múlt héten mindkét mentős esetében feloldották a lakhelyelhagyási tilalmat. A mentőautó-vezető ügyvédje szerint ez azt jelzi, hogy gyenge lábakon áll a lány vádja. 

Az első szembesítésről annyit elárulhatok, hogy a gyanúsítottak számára igen jól alakult, gyakorlatilag igazolódott, hogy a fiatal hölgy összevissza beszél. Indítványomra a szembesítés folytatódni fog

– közölte dr. Finta Eszter.

Az orvosi vizsgálat nem talált nemi erőszakra utaló nyomot a lányon, és ha bebizonyosodik, hogy V. Szilvia igaztalanul vádolta a két férfit, a lány ellen eljárás indulhat.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
És ki fogja a hamisan vádolt mentősöket kártalanítani? Mert gondolom a nagylány tele van pénzzel! Vagy majd a magyar állam? Hisz neki kellett volna vigyáznia a füvező, ivó leányzóra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
moareka
Ha kiderül ártatlanságuk, mentősök helyébe úgy beperelném ezt a tinit,hogy a fal adná a másikat...
quadrocopter
@moareka: Bírősági felmentés (bűncselekmény-.hiányos megszüntetés) esetén, a bíróság hivatalból megküldi az ügy iratait az illetékes járási nyomozó ügyészségnek, ahol büntető eljárást eredményező hamis vád büntette miatt lefolytatják a lány ellen az eljárást és vádat emelhetnek ellene.
lópicigáspár
És ki fogja a hamisan vádolt mentősöket kártalanítani? Mert gondolom a nagylány tele van pénzzel! Vagy majd a magyar állam? Hisz neki kellett volna vigyáznia a füvező, ivó leányzóra!
bencemacska
És az orvosi vélemény hol van?
Ha megállapították a drog alkohol együttes hatását, hogyan fogadták el igaznak a szövegelését?
Ilyen állapotú beteg "vádjai" alapján egyáltalán indulhat eljárás?
Nem tudok elképzelni olyan férfit,(főleg egészségügyi dolgozót!) aki megkíván egy alkohol mámorban fetrengő lányt!
Hozzáérni is maximum ipari gumikesztyűben!!!-:))))
Fradigege
Oké. Akkor lapozhatunk. Honnan volt a drog? Hol és kitől szerezte be?
Equus
nagy hozzáértő lehetett az a bíró is, aki lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el... az, h a rendőrök hülyék mára már evidencia, de hogy az ügyészek, bírók is azzá váltak ez még újdonság.
Apatszerek
Az igazságszolgáltatók tevékenységükkel ellenségnek tekintik a rendet, az életszerű emberi igazságérzetet, bizonyítottan az "igazság szó" emberi tartalmát nélkülözik, elméleti paragrafusok áldozataivá váltak, a társadalom igazságérzetét a terroristák védelmével felülírták! A tolvajlás jogosságát értékhez kötötték a törvényhozók:, cigány lophat, a károsult meg bosszankodhat...
A magántulajdon védelméhez való jog:, a nevetség tárgyává téve, a tulajdonos lesz, a bűnelkövető, mert megakadályozni merészelték a saját vagyonukat.
Apatszerek
Az emberi érzelem igazság tartalmának paragrafusba foglalása, kiöli , vagy már kiölte a természetes emberi igazságérzetét! A kábult állapotba lévő halucináló lány feljelentése elsőbbséget élvez, a becsületes józan életet élő, dolgozó személyekkel szemben a drog hatalma már az igazság szolgáltatók józanságát is romba döntötte. Mentősök, lettek a bűnelkövetők:, drogozó tini lány az áldozat! Ez a mai igazságos eljárás?
laja70
@bencemacska: Szegény mentősök nem olyan egyenlőek, mint Or(sós)bán vője, mert annak a falopási ügyét eltussolták!
advocat
Ha a mentősöket felmentik. Mert miért ne? Majd az állam fizeti a te adózott pénzedből a kártérítést.
jancsipapa
@Fradigege: Ez itt (is) a legfontosabb kérdés. Így kellene folytatni és nem csak ezt az egy ügyet,hanem mindegyiket , brutálisan kemény büntetéseket hozva És ,ha teljesen felszámolni nem is lehetne a drogozást ,minimálisra csökkenteni igen . De mennyivel könnyebb a munkájukat végző mentősöket vegzálni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.