Tovább drágul a vizes vb: áfa nélkül 175 millió forintért, sürgősséggel szerezte be a Duna Aréna medencéiben a víz fertőtlenítésére szolgáló berendezéseket a világbajnokságot szervező és lebonyolító állami kft – tudta meg a Hír TV.

A rendkívüli sürgősségre hivatkozba közbeszerzést sem indítottak, a tárgyalásos eljárás nyerteseivel pedig március végén már meg is kötötték a szerződést.

A vízfertőtlenítő berendezéseket egy szikszói és egy budapesti cég szállíthatja a becsült árnál 5 millió forinttal drágábban.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Valamelyik csicska hordatag most riadt fel, hogy ő még nem kapott a Nagy Potyából!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Valamelyik csicska hordatag most riadt fel, hogy ő még nem kapott a Nagy Potyából!
F_Viktor
Semmi probema, majd a kemenyen dolgozo kisemberek alljak ezt a cehket is!
Cefi
Még 175 millió forinttal drágult a vizes vb.

Elírás. Helyesen:

Még 175 millió forinttal gazdagodott az orbán maffia. A vizes vb-re hivatkozva.
aremy
nocsak egy veretes fasz plasztikát is akarnak a meglévő pina emlékmű mellé
Nessy
Nem igaz, hogy ilyen pancserek terveznek meg egy vizes V.B.-t kis hazánkban!Minden nap eszükbe jut valami, amit "kifelejtettek a tervezéskor"! Avagy evés közben jött meg az étvágya a maffiának?
Azért a három - négyszeres "alul tervezés" már Mekk mester szint alatt van! Ezekre se bíznám egy vasárnapi ebéd megtervezését, és kivitelezését, mert vagy éhen halna a család, vagy a havi kaja pénz sem lenne elég!
aremy
@Nessy: hát nem lenne elég a kajapénz és még a család is éhen halna!!
karma1
Ez a fertotlenito direkt lett elfelejtve,... Olyan ez, mint amikor a kismama 9 honapon keresztul keszul a szulesre, mindent beszerez, ami kell a babanak, kiveve a pelenkat. Na mert azt nem vett egy darabot se...

Szikszo egy szep matraaljai falu, ott aztan kurvara erthetnek a pool-fertotleniteshez...
bakegya
DŐL A PÉNZ BRÜSSZELBŐL-de orbán-mészáros képtelen kitalálni ,a focin és a kastélyvásárláson kívül még hova lehetne elkölteni-ILYEN ZSENIÁLIS BUNKÓKAT TART KI MAGYARORSZÁG!!!
division
Büszkének kellene lenni arra hogy nálunk rendezik a vizes vb - t, de nem kell ennyire sokat várni az emberektől...
adrenalink
@division: 01:23-ra Büszkék majd csak akkor lehetünk, ha simán lezajlik a VB, és a résztvevők elégedetten távoztak!
Most még csak az van, hogy egy kamu látványtervvel megnyertük a pályázatot.
444.hu/2017/01/06/icipicit-maskepp-nez-ki-az-uszoda-amivel-varjuk-a-vilagot-mint-amivel-megnyertuk-a-palyazatot
A kivitelezési költségek kb az 5szörösénel tartanak, és még nincs vége...
karma1
@adrenalink: Kivancsi leszek a kulfoldiek cwsalodasara, amikor majd nem egeszen azt fogjak kapni, amire egy csomo penzt koltottek...
Na, majd azt az orszag-imidzset vedje kis a csuti vizilo...
justhpeter
@Qqberci: Meg az is igaz, hogy gyorsan lop, aki kétszer lop. Aki pedig egész életében, az maga a király.
RonaGyuri
Ismét a rendkívüli sürgősség miatt

Már igazán kitalálhatnának valami mást

Ahogy az várható volt, szinte napról napra újabb és újabb rendkívüli sürgősséggel a közbeszerzés mellőzésével, tárgyalásos úton történő beszerzésre derül fény a vizes VB nevű pénznyelőgép és fejős-tehén kapcsán, vagy még inkább ürügyén.
Ezúttal „áfa nélkül 175 millió forintért, sürgősséggel szerezte be a Duna Aréna medencéiben a víz fertőtlenítésére szolgáló berendezéseket a világbajnokságot szervező és lebonyolító állami kft”, amivel ismét „tovább drágul a vizes vb” egyébként is elképesztő bekerülési összege.
Egy pillanatra sem teszi fel senki sem a kérdést, hogy mi lehet annak az oka, hogy mindezt nem lehetett előre látni? Ki tudja. Azt azonban jól okadatolja, hogy miért is akarja ártunk és qurmányunk a visszavonás ellenére mégis hiánytalanul megvalósítani az olimpia ürügyén megvalósítandó beruházásokat! =))
justhpeter
@Qqberci: Meg az is igaz, hogy gyorsan lop, aki kétszer lop. Aki pedig egész életében, az maga a király.
karma1
@adrenalink: Ahhoz kepest, hogy az epulet olyan gusztustalanra sikerult, hogy rossz ranezni (annak idejen a Roosevelt teren a Nikex palota volt ilyen borzalmas )...
tzrlos meg ne nagyon papoljon arrol, hogy mennyire rohattul fel vagyunk keszulve, mert a tomegkozlekedes ugy katasztrofa, ahogy van.
(En a BKV soforok neveben pont erre az idoszakra hirdetnek sztrajkot: az angolok a Heathrow-n mindig karacsony elott csapjak a legnagyobb tuntiket... Azonnal megnyilnanak a bugyellarisok a kormany reszerol...:o))))
simmering73
Nocsak. Még egy rokony tartja a markát?
Béla333
Ez most azért kell, hogy valaki felhúzza a visszaszámláló órát! Mert biztos már lejárt!:

"Száztizenhét nappal a rajt előtt vasárnap délelőtt, néhány perccel tíz óra előtt elindították a budapesti vizes világbajnokság hivatalos visszaszámláló óráját az Erzsébet téren. "
magyaridok.hu/sport/szaztizenhet-nap-van-vizes-vb-rajtjaig-1499752/
karma1
@adrenalink: Igen, olvastam mar, na meg lattam is, hogy elmaradt...:o)))) Azert kene most megtartani,... Pedig erdekes, gasko mar nincs is a szakszervezet elen...
Nessy
Ha már benne vannak, a 3-s metró alagútját áramtalanítani kell, és feltölteni vizzel a V.B. idejére. Részben lehet hosszú távú úszás versenyt , vagy kajak - kenu versenyt rendezni, esetleg az utasokat vaporettoval szállítani. Biztos van az olaszoknak pár leselejtezett. Versenyen kívűl gondolázni is lehetne. majd Kövér énekli az " O sole mio-t" Tényleg, már nehéz komolyan venni ezt az egészet.
karma1
@adrenalink: 09.01-re: Tenyleg! Bennem csak a kozlekedes maradt meg,...:o))))
magyarbakancs
Mesterfokon végzett lopás.
Ezt még a maffia is irigyli.
namihami
Ennek a vizes VB-nek még 2040-ben is lesz valamilyen, akkor felmerülő utólagos költsége.
Csak úgy szimplán a hülyítésnek és lopásnak cirka mikor lesz vége? Csak egy kormányváltás tudná a költségóceánt eldugítani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.