Újra petíciót adott ki keresztények egy csoportja. A 2016 őszén már a híveket egyszer megszólító közösség most az eddig jobbára néma vagy ritkán megszólaló keresztény egyházak fejeit, elöljáróit szólítja meg. "Kérjük, hogy az egyház ne az államot, hanem híveit szolgálja. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
És mi a véleménye Orbán Gáspár egyházának? Az is keresztény, ha jól emlékszem a "zászló bontásukra".
Csak nem cenzúrázzák a sajtó megnyilvánulásaikat?!
Peller Anikó
Már megint megszólalt néhány arab a szó hív (+) humunculus idioticus.
Ördögvadász
A lagymatag Franci papád nem más, mint egy megvásárolt cionista gazember seggnyaló! Keresztény egyház, oh! Imádkozzunk, imádkozzatok..
teuton
@Peller Anikó: Na ilyen az, amikor valaki fel- (vagy teljesen?) analfabeta. Irni tudsz (vagy csak bemasoltad amiert fizetnek?), de olvasni nem... Ugyanis az all a hirben, hogy "keresztenyek"... Jo, hogy nem komcsiztal, gyurcsanyoztal, sorosoztal vagy libsiztel is egyet rögtön melle, de az bizonyara nem volt rajta a megbizocedulan. De az is lehet, hogy a hatterhatalmak vagy Brüsszel irta a felszolitast az egyhazaknak?
Csizmás Kond
Ez nem így van. Aki a menekültek mindenképeni befogadását szorgalmazza az bármi mögé bújik is a nagytőke olcsómunkaerősprogram agitátora.
Nessy
Azt hiszem, akinek nem kellett menekülnie a bombák, a géppuska lövedékek elől, akinek nem omlott a fejére az égő ház, az soha nem fogja megérteni a porig bombázott települések menekülőit. Ne is várjuk tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.