A 444.hu írta meg korábban, hogy a kormány nemzeti konzultációs weboldala orosz kódot futtat. A kódban elhelyeztek egy hivatkozást, amelyen keresztül a Yandex segítségével gyűjtenek statisztikai adatokat a látogatóktól.

Az oldal további elemzése során kiderült, hogy az orosz szerverekre küldi a felhasználók által beírt adatokat, tehát nem csak azt, hogy hova kattintanak az oldalon, hanem a nevüket, emailcímüket és életkorukat is, amit a Nemzeti Konzultáció kitöltése előtt meg kell adni.

Vagyis hiába szerepel az adatvédelmi tájékoztatóban, hogy nem adják ki harmadik félnek ezeket az adatokat, ezzel pont ez történik.

Megkeresték a nemzeti konzultációs oldalt jegyző, Rogán Antal vezette propagandaminisztériumot is, de az orosz kód felhasználásával kapcsolatos kérdéseikre nem érkezett válasz.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Hiába no Péterfalvi Attika hozza a formáját! =))
Sámannus
Ezek hazudnak este, délben, és reggel, még az apjuk farkában is.
Kíváncsi vagyok mikor borítják magukra teli küblit. Már úgy megvan telve, hogy elkerülhetetlen lesz, de remélem felnyalatjuk velük.
vitriol
a szemétládák azért sorosoznak, hogy eltereljék a figyelmet az oroszokkal való mutyikról
aremy
mi van a kubatov lista titkos?? csak a fűrj meg ne tudja.
karma1
Na, az oroszok mar legalabb nev szerint mehetnek vendegsegbe, ha "beugranak" majd Magyarorszagra (bar szerintem mar a spajzban vannak)..

Az is rettenetesen hulye, aki valaszol erre a total feleslegesen megirt baromsagra...
Remelem, koztuk lesz a savas bacsika, meg a hulye kezcsokos nenike,... Bar ezektol szerintem a vilagon semmit se tudnak elvenni (vagyontargyat), az eszuk meg vagy nem is volt, vagy mar regesregen elment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.