Egy nappal a felfedezése után minden egyéb tájékoztatást mellőzve eltávolították az orosz kódot a kormány Nemzeti Konzultációs honlapjáról.

A kódrészletről korábban kiderült, hogy személyes adatokat továbbított orosz szerverekre. A felhasználók által beírt adatokat, tehát nem csak azt, hogy hova kattintanak az oldalon, hanem a nevüket, emailcímüket és életkorukat is, amit a Nemzeti Konzultáció kitöltése előtt kell megadni.

(A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint minden a legnagyobb rendben volt az orosz kóddal, de azért kapcsolták ki, mert "rosszindulatú félremagyarázásokra" adott lehetőséget.)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Mert Soros..., és védjük meg a magyar, vagy orosz érdeke... megint bele zavarodtam, vagy zavarodtak.
És egyébként is állitsuk meg Brüssz...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Ha nagyon lebukunk, visszaadjuk, amit loptunk..."
karma1
Most kenytelen lesz ovi osszes szaktanacsadoja mas modon erintkezni az orosz kozponttal,... Mar a piros telefont is elvagtak a Feher Hazzal az oroszok, szoval ha robbantjak az atomot, mar nem fogjak elore ertesiteni trumplit...
Na, majd a viktorral meguzenik a hadat Amerikanak, ...
desiro
de hova tűnt arogáns tónyó, farkas flóri, selmeci ribi gabuta és a többi elme roggyant?
RonaGyuri
biztos hogy törölték, vagy csak a beazonosítását változtatták meg?
Béla333
Azért talán az adófizető polgároknak beszámolhatnának, hogy mi is volt ez?
Mocskos hazaáruló banda!
Eladott Ország
@desiro: Tonyó és a többi szarházi a nagy közpénzes vájúból wellnesseznek. Inkább itt szakadnak meg mint a munkában. Álítólag Selmeci Gabi meg kapósabb lett mint Kapócs Zsóka mióta fogsorát SZTK alapon megcsináltatta, a nyelvművelés is jobban megy neki.
Madácsi Pali
Mert Soros..., és védjük meg a magyar, vagy orosz érdeke... megint bele zavarodtam, vagy zavarodtak.
És egyébként is állitsuk meg Brüssz...
Cefi
A háború: Béke
A szabadság: Szolgaság
A tudatlanság: Erő

(Orwell)
dr. prédikátor
Nem hiszem hogy törölték ,csak jól elrejtették!!!
Csizmás Kond
...elhinni bármit el lehet csak akarni kell. ...ahhoz viszont már elég ütődöttnek kell lenni, hogy valaki azt higgye hogy a kormány semmilyen korlát nélkül csak úgy enged a kódoknak, hogy azok adatokat közöljenek egy másik országnak.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/09/nem-leszunk-gyarmat-mar-vagyunk/
Az viszont meglehetősen aggasztó, hogy a kormány viszont a saját oldalán mókázik és orosz
kódokat futtat. Hogy esetleg ezt ezért teszi, hogy saját polgárainak személyes (!) adatait
tudatosan az orosz titkosszolgálatok rendelkezésére bocsássa, nem hogy aggályos, de egyenesen borzasztó. Hol máshol lehet ezt a legjobban kivitelezni, mint a kormány nemzeti konzultációs oldalán, ahol a gyanútlan, Brüsszel megállítására berendezkedett, egyébiránt teljesen kreténnek nézett magyar polgárnak például a nevére, email címére, életkorára is kíváncsi az agyzsibbasztó, idióta, csak rosszul megválaszolható kérdések kezdeményezője.
A magyar kormány odáig fajult (semmilyen cáfolat nem érkezett Rogán propagandaminisztériumától, bár ezt igen nehéz lesz megcáfolni, de majdcsak letagadják), hogy miután arról biztosítja a konzultáló felet, hogy nem hozza nyilvánosságra, illetve nem továbbítja külföldre és harmadik félnek a szóban forgó adatokat, jó eséllyel pont ezt csinálja.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Hát nem is csak úgy...
karma1
@Cefi: milyen erdekes,... most egy kocsog troll sincs itt, ruhes, farkas-wolfi,
division-entero(szandokan), spu00, es meg sokan masok,...

nem mintha hianyoznanak, de ilyenkor hol a redvasban vannak? Vagy most osztjak ki nekik a brossurat, amivel trollkodniuk kell?
Meg egy oteves is tudja, hogy eszekben sem volt levenni, hanem csak szepen titkositottak az adatok utjat...
De pl. egyaltalan nem ertem, hogy hogy is van ez? A kormany tudja, hogy most nagyon nagy tuntetes lesz, es meg ma is ki mertek jelenteni, hogy akkor is megepitik az osszes olimpiai letesitmenyt, ha nem lesz olimpia. (Nana, valaki megszorongatta ovi f@szat, hogyha nem kapjak meg a beigert lenyulhato penzt, akkor abbol ovinak nagyon nagy baja lehet, Szerintem. Igy most muszaj neki megepiteni mindent, hogy legyen ellophato penz, meg hogy mutassak, mennyire szarnyal a gazdasag - marhogy az epitoiparban.)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...és mi haszna volna ha pl a te vagy az én adataimat elküldenék putyinnak ?
...ilyen nincs sehol a világon ...ez csak a nagyonbeteges elmék képesek elképzelni.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: A tiédet elküldhetik, ha akarod. Én viszont magam akarom eldönteni, hogy kinek mondom meg a koromat :)

(Ne csináld már, hogy nem érted... )
RonaGyuri
@Csizmás Kond: jaj nem csak úgy engedi; a te imádott kormányod nem olyan, ők parancsot adtak rá!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...korod..azt már én is tudom, tehát nem titok :)
...és mondtam, próbálj nyugisan gondolkodni...ilyen nincs.
Egy kormány amúgy nem kell adatokat gyűjtsön mert a keze alatt van minden...és az a marhaság, hogy az oroszoknak vagy akárkinek gyűjt az azért butaság mert miért kéne ilyen felfedezhető kódokkal bibelődjön amikor neki megvan anélkül is ?
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...nem is tudom mit mondhatnék...nem vagyok orvos...:)
RonaGyuri
@Csizmás Kond: tudjuk; te egy kevés sikerrel ápolt vagy! =))
egyébként ráadásul még nagyon buta is: "kormány amúgy nem kell adatokat gyűjtsön mert a keze alatt van minden". Még csak sejtésed sincs, hogy mit zagyválsz össze! =))
JAJMÁR
@Csizmás Kond: ad1: nem tudhatod - mert nem közöltem - csak sejtheted
ad2: az adatgyűjtés - a személyi adatgyűjtés - és harmadik félnek kiadás hozzájárulás nélkül, törvénysértő!
ad3: tévedsz, a kormány nem azért van, hogy "a keze alatt legyen minden", az a diktatórikus kormány. Jobb helyeken ilyenkor kiáltják: el a kezekkel! Az enyém nem a tiéd, se a nevem, se a korom, se az életem!
Csak egy kérdés: miért törölték hirtelen a kódokat?
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...miből gondolod hogy azok kódok voltak...más után beszélsz...
...ha tényleg kódok voltak miből gondolod hogy a direkt az orosznak közvetített...ismét más után beszélsz
...az állam, a mindenkori kormány minden állampolgára és annak élő, ingó vagy ingatlan vagyona nyilván van tartva, színre számra nemre és fajtára...
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ..ja buta vagyok...de te miért kell ezt folyton megállapítsd, hacsak nem azért, hogy ezzel bizonyitsd mennyire okoska vagy ?...és van sejtésem...sokkal több mint amit te el tudsz képzelni.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: miből gondolod, hogy azok nem kódok voltak?
Pajti! A személyi adataidat egy másik országban húzzák egybe a saját, egyéni benső magánvéleményeddel! A migrációról! Nem érdekes? Pont a ruszkiknál!
Nemzeti konzultáció, ahol a titkos, szavazófülke nem létezik!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: kénytelen vagyok gyakran elismételnem neked, mert nem csak nagyon buta vagy, de nagyon feledékeny is! S főleg olyan dolgokban próbálod mentegetni az elvtársaidat, amiket még ők is kénytelen kelletlen, de már beismertek! =))
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Azt már tudom...ha a fészbukon zsidózol bármilyen nyelven a második esetnél le vagy tiltva.
Cefi
Törölték az orosz kódot a Nemzeti Konzultáció weboldaláról.

Korántsem biztos hogy törölték. Átkódolták, átírták az algoritmust, átírták a csomag, a vivőfájlokat, stb. A cél, hogy a fideszállatok orosz gyarmatot csináljanak az országból. És nem csak net létezik az adatátvitelre. Egyéb más száz lehetőség van. A kódolások száma pedig ennek az exponenciális szorzója.
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Gyuri, szerintem te a tükör előtt mondod ezeket...és nő a májad...:)
ja és elvtárs...azok ha jól emlékszem neked voltak...már rég még beszélgettünk erről és akkor még büszke is voltár rá.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 13:27 Tényleg? Helyes!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: Te és az emlékezet??? Mondom hogy komoly emlékezeti gondjaid vannak, Nekem sohasem voltak elvtársaim, S sohasem pofáztam bele olyan dolgokba, amihez nem értek
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...pedig te mindig pofázol...most is...:)
RonaGyuri
@Csizmás Kond: Te (agyalá)Gyula már a Rogán is beismerte!!!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ha te mondod...csak próbáld megérteni hogy én már kinőttem az ilyen rémmesékből...tőlem azt hiszel amit akarsz sőt akár cigánykereket is hányhatsz ha neked úgy esik jól...:)
...ilyen felfogással élni...nem fájdalmas ?
RonaGyuri
@Csizmás Kond: Jó hogy kérded! El kell áruljam neked, hogy - bár a te szellemi képességed mellet nem túl könnyű feladat lenne - de nem fáj ám az embernek, ha önállóan gondolkodik és vakhit helyett utánanéz a dolgoknak! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Szellemi izé...
Gyuri, lehet elfelejtetted de Magyarországnak még megvan a kémelhárító rendszere. Tudod az egy hatalmas szervezet ami mindenre figyel, még az ilyen általatok felfedezett rémkódokra is. Namármost azok nem vettek észre semmit nem kutakodnak, és azonkivül azokban a szervezetekben még a fideszen kívül más párt szakemberei is benne vannak, azok sem fogtak gyanút csak ti valami szmfüles firkász által...hát nem csodálatos ?
...és ha már ilyen képzettek vagytok vigyázzatok mert még elrabol a kágébé...:)))))
RonaGyuri
@Csizmás Kond: beszéld meg a derék Rogán elvtársaddal! =)) Egyébként ezek a szervezetek valóban a kormány irányítása alá tartoznak, utasításra hazát is áruknak! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...csak ne izgasd fel magad, mert még valami egyéb bajod is lesz...:)
...na pá...:)))
erhard
@Csizmás Kond: Magyarországnak lehet, hogy még megvan a kém elhárító rendszere,de kik használják, milyen célokra? Ha igaz a hír, csak úgy nem futkoshat egy orosz kód a Nemzeti Konzultáció weboldalán ,gondolom
Ha az a hír is igaz, hogy az oroszok meg hekkelték az amerikai választásokat, akkor az lesz nálunk is bő egy év múlva...
Cefi
@Csizmás Kond: Óráról-órára kiderül, hogy te tudatlanabb, és butább vagy, mint azt bárki gondolta volna rólad. Nézz már utána, mikortól, hol és miért él @RonaGyuri: . Sötét kis suttyó vagy. Ne válaszolj, most indulok a magadfajta sötét alakok eltakarítása elleni megmozdulásra.
dr. prédikátor
@Cefi: Nem tudtad??? ez egy szőröstalpú pakulár!!!
quadrocopter
@Csizmás Kond: Ne mesélj már koma, méghogy kémelhárító rendszer! Gyurcsányék 2009-nem megvásárolták a Finfisher kornányzati kémprogramot, az "orbán-szakemberek" meg "Dear Support" ímélekkel bombázták a gyártót, mert nem igazodtak el a használatában!
(hvg.hu)
Nemezis
Na basszus, törölték a kódot? Mi lesz ha majd bevonulnak a ruszkik, (behívják őket) előveszik a listát, aztán nem leszek rajta. Nem lesz nekem ebből bajom? Jaj, miért is várta a kitöltéssel.
quadrocopter
Nehogy bedőljön valaki az "itt kód - hol a kód" mesének! Le kell szarbi azt az oldalt, a mocskjos rohadt Trógán, magyar állampolgárok adataihoz juttatja az oroszokat!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: Ezt csakis onnan tudhatod, hogy nyaltad a talpamat...
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...és abból lett a cserebogár ?
quadrocopter
@Csizmás Kond: Hölye vagy fiam, leülhecc! Az a baj, hogy idióta is!
kukac50
Orbánnak nem hisznek az Oroszok ezért akarták tudni ki mit válaszol a nemzeti konzultációra.
Nem vettétek észre,hogy Orbán eladta már szinte az egész Magyarországot!
Olyan adósság halmazt produkáltak 2010 -óta ,hogy még Paks II nélkül is még az ük unokáinknak is fizetni kell az adósságot! Meg kell állítani Orbánt és bandáját !
Brüsszel nem az országot támadja hanem a Fidesz kormányt! Brüsszel védi az embereket a kormánytól,különben már Orbán leöletné a szegény embereket.
A rezsi csökkentésről meg ne pofázzanak mert az aljasság! A szegény fával fűtő családoknak nem jár csak a cigányoknak! Igazságtalan az egész rezsicsökkentés, de a Fidesz kormány is! Mindenki kérdezzen rá saját falujában városában a képviselőjére fogadó órán, hogy miért nem részesülhet rezsi csökkentésbe a fűtés Náluk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.