Megszavazta az Európai Parlament csütörtökön a roamingdíjak jövőbeli nagykereskedelmi árairól szóló határozatot, és ezzel az utolsó akadály is elhárult az elől, hogy az állampolgárok júniustól a belföldi feltételekkel megegyezően telefonálhassak, küldhessenek SMS-t és használhassák az adatkeretüket az Európai Unió területén. – közölte az MTI.

Forrás: zizz.hu
Feltöltő: BulvárBéla85
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
˝az állampolgárok júniustól a belföldi feltételekkel megegyezően telefonálhassak, küldhessenek SMS-t és használhassák az adatkeretüket az Európai Unió területén. ˝
Ez azért kissé megtévesztő. Ugyanis a belföldi tarifa feltételeivel lehet telefonálni. Például valakinek adott kedvezményes összegért kedvére, korlátozás nélkül telefonálhat, nem nagyon fog megvalósulni.
advocat
Ki kell lépni! Én (roamingban is) fizetni akarok. Mert a függetlenség fontosabb. Ugye? Lusta. Vegyél olcsóbb tarifát! És akkor...
lusta
@advocat: Meg fog lepődni. Nekem van olcsóbb tarifám. Igaz, az nem magyar. Én nagyon várom a június közepét.
karma1
@advocat: Ingyen kell beszelni a Viber app-pal es az teljesen ingyen van, vilagszerte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.