1. Ők megállítják Brüsszelt, ti pedig oda mentek dolgozni – Ezért van munkaerőhiány Magyarországon 2. Ők stadionokat építtetnek, a ti házaitokat meg elárverezik a bankok – Ezért nem teljesít jobban Magyarország. 3. Ők helikopterrel járnak, ti rettegtek a 3-as metrón, hogy ne gyulladjon fel a szerelvény – Ezért nem kell Budapestnek olimpia. 4. Ők egyetemeket zárnak be, ti nem tudjátok kifizetni a tandíjat – Ezért gyűlöli a kormány az értelmiségieket. 5. Ők nemzeti konzultációt hirdetnek, a ti véleményetekre viszont senki sem kíváncsi Paks ügyében – Ezért ne add el magadat az oroszoknak! 6. Ők megvédték a nyugdíjakat, ti ezért féltek a nyugdíjas évektől – Ezért ne higgy el mindent a selypítős szőke nőknek. 7. Ők földeket és kastélyokat vesznek, te pedig közmunkásként dolgozhatsz a kastélykertben és a földeken – Ezért ne higgy a munkanélküli statisztikáknak. 8. Ők újságokat, rádiókat és tévéket vesznek, te pedig soha nem fogod tudni, mi történik valójában az...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Helyes, de még helyesebb lett volna, ha ezt néhány évvel ezelőtt is így hozták volna a tudomásunkra. Drukkolok nekik, -sajnos- mert ennek az embernek a leváltása Simicskáék nélkül szinte lehetetlen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ami lemaradt:
8. Ők újságokat, rádiókat és tévéket vesznek, te pedig soha nem fogod tudni, mi történik valójában az országban – Ezért nincs kiegyensúlyozott tájékoztatás Magyarországon.

8. Ők letelepedési kötvényeket árulnak gazdag külföldieknek, ti pedig elmentek mosogatni Londonba – Ezért hazug a kormány migránsellenes kampánya.

9. Ők megvédik az országot a migrásoktól, ti nem tudjátok megvédeni magatokat a saját kormányotoktól – Ezért gyűlöli a kormány a jogvédő civil szervezeteket.

10. Ők beszedik a TAO pénzeket, ti soha nem fogjátok megtudni, hogy kitől jött a támogatás, ki kapta, és mire fordította – Ezért fertőzte meg a korrupció a sport világát is.

11. Ők megálmodták a vizes vb-t, ti pedig kifizetitek a számlát – Ezért ne higgy el egyetlen számot sem, melyekkel a kormány dobálózik.

12. Ők a várba költöznek, ti meg nem tudjátok kifizetni a gázszámlát – Ezért érdemes volt a Fideszre szavazni!

13. Ők azt ígérik, hogy kolbászból lesz a kerítés, ti viszont azt látjátok, hogy szögesdrótból van – Ezért ne dőlj be az idegengyűlöletnek.

14. És végül egy dakota közmondás ebből a témakörből: „Ők a washingtoni kormány ellen kampányolnak, ti viszont azt látjátok, hogy egy láda tüzes vízért eladják a népeteket a sápadtarcúaknak. – Ezért ne bízz soha a törzsfőnökökben!”
mariaberta
Helyes, de még helyesebb lett volna, ha ezt néhány évvel ezelőtt is így hozták volna a tudomásunkra. Drukkolok nekik, -sajnos- mert ennek az embernek a leváltása Simicskáék nélkül szinte lehetetlen.
Béla333
@Mirabilis: 18.04
Hogy lenne elég, ha elég lenne, már rég leváltották volna, de folyamatosan szembesíteni kell őket, hogy mit tettek ezzel az országgal!
Peller Anikó
@Mirabilis: igen egyetértek béla, ez egy szükséges de nem elegendő feltétel.
bakegya
INDÍTÁSNAK JÓ-végre egy racionális üzengetés
F_Viktor
Mindenesetre alszent dolog simicska reszerol sajat buneit egyedul orbanra vetiteni, vagy a jobbiknak oroszozni, migrancsozni a plakatokon mikor ezekben nagyon is egyet ertenek a fityesszel.

Viszont tomegeket elerni lehet vele.
grincss
Sajnos ez a hajó elment!
Mari néni és Pista bácsi falujába ez az üzenet nem fog eljutni!
A legújabb, h a Hír Tv-t csak HD-ban sugározzák!
Nekik, másoknak vajon van-e?
quadrocopter
Ötletes, jó lesz ez, csak így tovább! Lehet keményebb is, hogy áthatoljon a pofátlanul vastag bundájukon!
Vigyázat, mert a Geci pont olyan, mint Hitler, ha veszik a birodalom és a háború, akkor vesszen minden és mindenki!
quadrocopter
@nyanya001: Ami a hitleres hasonlatot illeti: amikor a szocik megszavazták a 13. havi nyugdíjat, ezek a tetvek rögtön bedobták, hogy legyen 14. havi is, mintegy jócsávót mutatva, holott tudták, hogy a 13. havi is elég kemény pénzügyi hátteret feltételez.
Tehát a szocik bukását elősegítendő, az ország plnzügyi helyzetén is rendesen rontottak volna, mert valójában leszarják az embereket, 4 évente kellenek csak, a választásra!
bakegya
Itt már csakkk a technikailag jól kidolgozott eszközök működhetnek@F_Viktor: és ebben finnyás ember nem túl gazdag-a lajos viszont célirányosan nem csupán érdekelt,de gyakorlott is,mint hosszú éveken át függésben tartó.és tartott alkat.
F_Viktor
@bakegya: Egyet ertunk, mi tobb azt mondom, hogy ezzel a plakat kampannyal simicska elerheti az eddig passziv szavazokat is, akik viszont nem a jobbikra voksolnak majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.