A TEK kopogtatott be a férfihoz.

Fülest kaptak a Pest megyei nyomozók, hogy K. László verőcei hétvégi házában kábítószert termeszt, de fegyvere is van – éppen ezért a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségét is igénybe vették, ahogy az a fenti videón is látszik.

A nyomozók 137 tő marihuánát és szárított növényi anyagmaradványt találtak, de ezen kívül fegyverek és lőszerek is voltak a hétvégi házban, amelyeket lefoglaltak.

Kábszert és fegyvert is találtak a zsaruk Lászlónál – és még az áramot is lopta

Fotó: police.hu

K. Lászlót a helyszínen elfogták, előállították, majd gyanúsítotti kihallgatást követően – 2017. április 8-án – bűnügyi őrizetbe vették. A férfi fővárosi lakcímén további kábítószergyanús anyagmaradványt, valamint lőport és lőszerhüvelyeket foglaltak le a nyomozók.

Kábszert és fegyvert is találtak a zsaruk Lászlónál – és még az áramot is lopta

Fotó: police.hu

A férfit ezt követően lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is kihallgatták. A további nyomozási cselekmények során derült fény arra, hogy K. László a verőcei ingatlanban az elektromos áramot szabálytalanul vételezte.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására – olvasható a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében, ahol további fotókat is lehet látni a kábszer- és lőfegyver-arzenálról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.