Több millió forintba kerül évente a külföldi egyetemi tanulmánya Áder Orsolyának, Áder János köztársasági elnök lányának. Ráadásul az iskola hasonló rendszerben működik, mint a CEU.

Évente 3,5 millió forintnak megfelelő fontnyi tandíjba kerül Áder János köztársasági elnök lánya, Áder Orsolya egyetemi tanulmánya Angliában – olvasható a Bors cikkében.

A köztársasági elnök lánya divat, marketing, média és művészet területén folytatja tanulmányait az amerikai Richmond Egyetem angliai kihelyezett karán. Ha végez, amerikai diplomát kap.

A lap megkereste az elnöki hivatalt, hogy Áder János fizeti-e lánya tandíját és amennyiben igen, annyit fizet-e, mint ami az iskola honlapján szerepel. Kérdésükre nem kaptak választ.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A tutulszaros Mária honban, emberi életek tudatos elsorvasztása, cselédsorsba döntése egy szűk réteg luxuséletének megteremtése céljából. Bármi áron. Kötéltánc kötél nélkül. Ennyi.
A vályú körül mindig ugyanazok sündörögnek, nincs helye a piaci versenynek, az egyszerű
kispolgár pedig tudomásul veszi, hogy az uraságnak/döbrögiknek előjoga van mindenre, úgy van jól, ahogy ő mondja, és különben is milyen áldott jó ember. Ez már el sem éri az ingerküszöbünket. Nem országos korrupciós ügyek. Igen, ez az a mentalitás, ami fenntartja és önjáróvá teszi ezt a rohadt rendszert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
A húség kifizetődő nem?
Mondjuk, egy ügyvéd lenne a piacon lenne-e annyi pénze, tehetsége, hogy a lányát tanítatja Angliában.
papa.49
@justhpeter: az ápr. 10. 20.45 re Ebben tévedsz ennek a koszos, bokszosnak soha nem volt becsülete, se jelleme, ezt már többször bebizonyította!!!
Ez egy jellemtelen, gerinctelen szarjankó!!!
papa.49
@magyarbakancs: Ha olyan ügyvéd lenne amilyen jogász akkor már ,,ügyefogyott,, lenne ezek mind ,,végzett jogászok de tökhülyék a szakmájukhoz az biztos!!!
justhpeter
@papa.49: Ebben is van valami.Hiába tanultak valamikor, normális munkára képtelenek.
papa.49
@justhpeter: Én 51 éve dolgozom, de ilyen szarul mint a kontár elkurmány SOHA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.