Botrányos körülmények között szakadt meg a parlament nemzetbiztonsági bizottságának hétfői ülése, melyen a konzultációs honlapon szereplő orosz kód veszélyeiről kérdezték volna titkosszolgálatok vezetőit: a fideszes tagok egyszerűen határozatképtelenné tették a bizottságot – tudta meg a Magyar Nemzet.

Az LMP-s tag Szél Bernadett először Kovács Józsefet, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat (KNBSZ) vezetőjét kérdezte, hogyan is került az orosz hírszerzést is támogató Yandex mérőkódja a kormány nemzeti konzultációs felületére, miért ezt az orosz céget választották és milyen nemzetbiztonsági kockázatokkal járhat ez – Kovács azonban csak annyit mondott, hogy nekik ehhez nincs közük, a válaszadásra a belügy, vagyis a Pintér Sándor tárcája alá tartozó Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) az illetékes.

Az AH-t képviselő Kiss Zoltán már válaszolt is volna, amikor olyasmi történt, amire a bizottság működése óta nem volt példa.

„Németh Szilárd felugrott, és azt mondta, hogy nincs több napirendi pont, aztán elviharzott. Fideszes kollégái zavartan néztek utána, végül követték, ezzel határozatképtelenné tették a nemzetbiztonsági ülést is”

- mondta el a Magyar Nemzetnek Szél Bernadett. Az LMP már korábban jelezte, személyes adattal való visszaélés miatt tesz feljelentést a nemzeti konzultáció online kérdőívei miatt.

Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke újságíróknak azt mondta, szó esett a programról, "az semmilyen nemzetbiztonsági, adatvédelmi problémát nem jelenthet". Szerinte annak van nemzetbiztonsági kockázata, hogy külföldi milliárdos által működhetnek szervezetek Magyarországon, ezért is nyújtották be múlt pénteken a civil szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslatot. A kormánypárti politikus szerint a vasárnapi budapesti tüntetést is a "milliárdos Soros György által pénzelt ügynökszervezetek pénzelték" – írja az MTI.

A 444.hu szúrta ki, hogy a kormányzati honlapon egyebek mellett egy orosz IT-cég, a Yandex mérőkódja is fut, amely az személyes adatokat is továbbít egy orosz szerverre. A cikk megjelenése után a kódot eltávolították az oldalról, állítólag csak azért, mert rosszindulatú félremagyarázásokra adhat lehetőséget.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A Fideszesek viselkedése után már egyértelmű, hogy lepaktáltak az oroszokkal, nem véletlen, hanem szándékosan lett ez az orosz szál beépítve a rendszerbe.
Egyszerűen mocskos hazaáruló disznók!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
archive
Azért megnéznék egy olyan videót, ahol Németh Szilárd "rohan" az utca embere(i) elől ..
F_Viktor
Rohej az egesz ember, kerdezik az orosz kemprogramrol, erre mantrazza a betanult Sorosozast.
Ettol is majd vissza kell venni az eddig szamara atutalt fizeteset, mert nem dolgozott meg erte!
Béla333
A Fideszesek viselkedése után már egyértelmű, hogy lepaktáltak az oroszokkal, nem véletlen, hanem szándékosan lett ez az orosz szál beépítve a rendszerbe.
Egyszerűen mocskos hazaáruló disznók!
adrenalink
Németh Szilárd a fityisz Zrínyi Miklósa...:-)))
papa.49
A szarágyú (ez volt a neve Csepelen) kirohant, nem baj, nekik ezt is lehet, az ellenzéket meg ekézik, ha nem akar szavazni!!!
Aki Én
A fidesz maga a nemzetbiztonsági kockázat.
szép új világ
Eljön még az az idő, mikor fog ez a baromarcú még jobban is futni...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/21/talan-egyszer-forradalmat-tetszunk-csinalni/
Ha szabadságharcos nép lennénk, már régen elzavartuk volna azt a kormányt, melynek tagjai családostul, barátostul busásan meggazdagodtak és folyamatosan gazdagodnak, miközben nő a szegények száma, katasztrofális a munkához jutás lehetősége, a munkavállalók jogai jóformán nem léteznek és a fizetések az alapvető megélhetést sem fedezik. Ha szabadságharcos nép lennénk, nem fordulhatna elő, hogy idős emberek szemétben turkálva, vagy ingyenkonyhán sorbanállva próbáljanak élelemhez jutni.
Ha szabadságharcos nép lennénk, számon kérnénk a műtétre várók végtelen sorát, a hosszas várólisták miatt megnyomorodott emberek szenvedéseit, de az elrabolt nyugdíjpénzeket, az államosított, majd magánosított javainkat is. Ha szabadságharcos nép lennénk, pontosan tudnánk hogy nem támad minket az égvilágon senki, az Unió nem ellenség. Az ellenség sokkal­sokkal közelebb van. Ha szabadságharcos nép lennénk, nem lehetne egymás ellen fordítani minket, mert tudnánk, csak összefogással tisztíthatjuk meg ezt az országot a mocsoktól, parazitáktól, hazug tolvajoktól. Ha szabadságharcos nép lennénk, már régen nem itt tartanánk. De ami késik, nem múlik. Talán egyszer megfogadjuk néhai Antall József szavait és forradalmat tetszünk csinálni. Még mielőtt mindenünkből kiforgatva csatlakozunk Oroszországhoz.
papa.49
@szép új világ: Elgáncsoljuk a szarágyút, had guruljon!!!
egyvandor
@Aki Én: Gorbán egy kis zsozsóért eladja baltás gyilkost, szavazatokat vásárol, stadionokat ajándékoz a verőlegények szervezőinek, alárendeli az országot az oroszoknak, ...
egyvandor
@Eladott Ország: Ha Gorbán és nertársai valóban nemzetiek valóban keresztények lennének, nem lopnák meg nemzettársaikat, nem élnének utódaik a nép saját lábán, nem kimondottan csak saját érdekeiket kiszolgáló ideológiáknak adnának teret, nem gördítenének akadályokat a szabad oktatás elé, ...
nevemnick
@adrenalink:15:27 na de kérem! Az igaz, hogy Zrínyi Európát védte meg az iszlámtól (drótkerítés nélkül) és fel is áldozta érte az életét. De ettől a izétől ezt nem várhatjuk el, inkább átpártolna az is-is-hez.
eugen4402
Kedves Németh úr, ne is lassítson a reptérig, javaslom, pattanjon fel az első gépre, amelyikkel egy távoli kontinensre emigrálhat. U.i. van egy rossz hírem:
Önök nem fogják megállítani Brüsszelt, mert már a Néppárti vezetők is szomorúan vallják be, hogy Orbán és a Fidesz vezetői "elvesztették a kontrollt önmaguk felett"...
silber13
@szép új világ: N Azután garantált lenne a világrekord inalásban!em kell más hozzá csak a békebéli csőszök sóspuskája!
quadrocopter
Ma, a 17 órás híre3k előtt az alábbit nyomatta az Orbán-Petősi rádió:

" Állítsuk meg Brüsszelt! Brüsszel, a rezsicsökkentés megszüntetését akarja ránk kényszeríteni!"

Ezt kapd ki! Patkányék elővették a korlátlan hazudozás módszerét, mert a Geci nem akar ismét úgy szopni, mint az okt. 2.-i hajcihőben!
eugen4402
@quadrocopter: Már tényleg nem tudják, mit beszélnek. Automatikusan zsolozsmázzák az általuk sikeresnek vélt paneleket. A valóság meg pironkodva sírdogál a sarokban. Ha most "kormányközeli" lennék, megnéznék egy 1941-es Karády-filmet, a "Kísértés"-t, és sokszor meghallgatnám a dalt: "Csak egy nap a világ..."
justhpeter
Igen ! Németh Szilárd lebuktatta a fideSS-kdnp-t.
papa.49
@eugen4402: Kérdés csupán az MELYIK LESZ MÁR VÉGRE AZ A NAP???
eugen4402
@papa.49: Nincs már messze...A tenyérjósok és a Tarot-kártyások egybehangzó prognózisa is közeli időpontot feltételez...A csillagjósok még keményebb jövőt vetítenek elénk: a rablógyilkos tolvaj átlépett egy határt, és betévedt a Jupiter házába, ettől kiújult az aszcendense. Ez pedig vért, verítéket, könnyeket jelent, sok értelmetlen vérontást, és gyakori derékfájást. Ugye világos?
Desischado
@eugen4402: Csak már ott tartanánk! rezsi szilárd meg remélhetőleg még jobban fog majd futni, a nép elől!
Kisbundi
Nem is tehetett mást ez a nagy darab tahó. Ez volt az ukász! Hallgatva a híreket, elgondolkodom. Mit is akar ez kis kohero Orbán? Belepofázni a NAGYOK játékába? Kis kurta lábú emberke Ő ehhez! Maximum a szart megkeverheti egy kicsit, hogy még büdösebb legyen.Kétkulacsos politika? Érdekes játék! Emberünket jelen állás szerint , nyugaton nagy ívbe leszarják, vagy , ha bedühödnek elzárják a pénz csapot, Putyin meg a tökeit szorongatja diótörővel! Bizton állíthatom, hogy ez a manus nem százas!!!
nezelodo
Szilcsike, nagy baj lesz abból, hogy ilyen gyerekes módon bevallottad a gazdád amúgy is nyilvánvaló hazaárulását! Lehet, hogy már a "Ruszkik haza!!!" is csak színjáték volt egy középszerű ripacs előadásában?
nezelodo
Nem kell idegeskedni azért, hogy a Rezsiszilárd kigurult a teremből, egyenlőre talán nem az orosz tankokért gördült el olyan sebesen... Azt nem rá bízza a gazdája.
Eladott Ország
@adrenalink: Inkább Dugovics Titusz lenne, aki a közismert történet szerint Nándorfehérvár ostroma alatt a mélybe rántott egy törököt...és elfelednénk a csepeli osztályharcost örökre.
papa.49
@Eladott Ország: Kérlek ne hasonlítsd ezt az emberszerű sejthalmazt, a nándorfehérvári HŐSHÖZ, méltatlan lenne...
papa.49
@eugen4402: Megmondta a hazugovics 2017. a lázadás éve lesz, ha így folytatják biztos az is lesz!!!
herczeg0210
A kirohanásból már rutinja van, hiszen az ATV-ből is rendszeresen kirohan, ha nem tetszik neki a kérdés...
magyarbakancs
"Németh Szilárd kirohant az ülésről, amikor az orosz kódra terelődött a szó"
Nem ki gurult a ülésről?
Hellcat
Lógatnám fel az összeset a szavazóikkal meg kifizetteném a károkat amiket ezek okoztak bazdmeg...de még azzal is aki otthonmaradt...
eugen4402
@papa.49: 09:24 Látod, mekkora seggfej vagyok? A legjobb jós nem is jutott eszembe. Még a végén bejön a prognózisa nekije, hiába, a vér nem válik H2O-vá...
papa.49
@eugen4402: Dehogy vagy az csupán velem együtt feledékeny, már észrevettem én is, nem működik úgy a memóriám mint régen, többször kell ,,mankó után nyúlni,,...
eugen4402
@papa.49: Kösz, hogy vigasztalsz, régóta tesztelem magam naponta nehéz keresztrejtvényekkel. Nem kergetek illúziókat, olyan nevek, események, stb. egyszerűen nem jutnak eszembe, amiket pl. tavaly fölényes biztonsággal beírtam...
advocat
Esetleg valami nyilatkozat? Ami azért a tényeken alapul? Persze ekkora IQ-ból csak ennyire fusssssa!
Eladott Ország
@papa.49: Abból a szempontból említettem, hogy akkor elfelednénk a csepeli osztályharcost örökre. Párhuzamot vonva, arra, hogy "adrenalink" említette, hogy Németh Szilárd a fityisz Zrínyi Miklósa.
feco fero
Az az igazan bicska nyitogato h milyen jogon es milyen megfontolasbol adtak at az egyenkznt szigoruan titkos es meg bizalmasabb adatainkat???!!!
Ki tudja ezk utan h az elozo adatainkkal a valasztasi a nepszamlalasi adatukat kinek adtak es miert???!!!
Ezkutan a megmaradt bizalmam is szete foszlott visszaalithatatlanul!!!
Johet egy jobbik csak nehogy rosszabb legyen!
bence
@szép új világ: ! Ebben reménykedem én is !
kukac50
Német Szilárd olyan mint a fasz, feje van de gondolkodni nem tud!
Szégyene az országnak ha ezek megszólalnak !
Béla333
@kukac50: 09.35
Nem szégyen az! Minden megszólalására újabb ezrek csatlakoznak a tüntetőkhöz!
kukac50
@Ezen nem is kell csodálkozni.Béla333:
volvós
Hol vannak az egybites fidesz-trollok ilyenkor ???
aremy
@kukac50: hát amilyen nagy akkor lófasz. belese merek gondolni hogy a nemzet zsóti lovasa ezen lovagol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.