Tárca nélküli minisztert nevez ki a paksi atomerőmű-beruházás felügyeletére és irányítására a következő napokban a miniszterelnök.

Orbán Viktor ezt arra válaszolva közölte hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések és válaszok órájában, hogy az LMP-s Szél Bernadett azt firtatta, miért nem írnak ki népszavazást Paks ügyében. Az ellenzéki képviselő szerint a kormány a beruházásra soha, semmilyen felhatalmazást nem kapott.

Orbán Viktor elmondta, a Fidesz és a KDNP nyílt lapokkal játszik. Kifejtette: már a 2014-es parlamenti választás előtt megkötötték a paksi beruházás alapszerződését azért, hogy senki se mondhassa azt, nem ismeri a kormányzásra készülő Fidesz és KDNP energiapolitikáját.

A miniszterelnök közölte, a Fidesz az atomenergiát és a megújuló energiát is támogatja. A megújuló energiákra nem fizethetnek rá a magyar emberek, és most úgy látszik, hogy még jó ideig a legolcsóbb energia a nukleáris energia lesz – közölte.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Azta...

LEVENDULA-ügyi miniszter lehetnék ÉN???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Azta...

LEVENDULA-ügyi miniszter lehetnék ÉN???
F_Viktor
"a Fidesz és a KDNP nyílt lapokkal játszik. Kifejtette: már a 2014-es parlamenti választás előtt megkötötték a paksi beruházás alapszerződését azért, hogy..."

S ha az orosz lapok nem kotyogjak ki akkor a putyinnal kotott paktumat, akkor talan meg ma sem tudnank rola!

NEPSZAVAZAST a paksi bovitesrol!
papa.49
Neked hazugovics sűrgőssen szükséged lesz egy hülyeségügyi miniszterre is, nálad ezt nevezik ,,CSÖKKENTETT KORMÁNY APPARÁTUSNAK,, aha ezt eddig nem tudtam, ott a hodály környékén az ember kutyát akar ütni, oszt. minisztereket, állattitkárokat, helyettes állattitkárokat talál el!!!
ágimami
Már bocs, én eddig úgy tudtam, hogy csak jelölhet miniszternek valakit, az államfő pedig kinevezheti! Úgy látszik, már a formaságra sem adnak?:DDD
papa.49
@ágimami: Nem hát a ,,biotoll, mindent aláír!!!
ágimami
@papa.49: Jaaaaaaaaa, erre nem gondoltam!!! Szomorú!!
nezelodo
Hát ha már van futballügyi nagykövetünk, meg a Váli völgyre (whisky ügyi) miniszteri biztos, miért lenne a paksi mutyinak is ilyen vezetője? Esetleg a Pénztáros Lenci is szóba jöhet, nem?
Béla333
Ennyi pénz ellopásához már kell egy miniszter! Nyilvántartani, érdem szerint elosztani, kötegelni, utalni a lopott pénzeket, stb ez azért komoly odafigyelést igényel!
A lopás az nem játék kérem!
adrenalink
Hmmm. A nemzeti pénzügy/oktatás/eü elintézhető államtitkári szinten, bezzeg putyin paksa miniszterért kiált...
desiro
hát mé nem felcsutkai mininistránst???
papa.49
@Ludmilla: Dehogy volt még egy kiváló pártkatona akinek gyorsan adni kell jó sok zsozsót, mert kurvára megérdemli, meg a 95 % át visszacsorgatja a szegény (szellemi) miniszterelnöknek, természetesen külföldi offshore cégeken keresztül!!!
justhpeter
Nem kell ide új ember. Én a meglévő választékból a fideSS-kdnp sztár menedzserpárosát javaslom miniszterelnök "úr" figyelmébe, konkrétan a Kósa Lala - Németh Szilárdka párost javaslom. Mindketten könnyű helyzetben vannak. Elrontani nem tudnák, mivel az elrontáshoz is szükséges legalább egy mikronnyi gógyi, ezzel pedig ők ketten sem rendelkeznek. Ha pedig - adja Isten - az atom győz, hát mondjuk meg őszintén, olyan nagy kár nem ér bennünket. A fideSS-kdnp tele van ily hatalmas barmokkal, a pótlásuk találomra is megtörténhet.
bakegya
Magfúzió köti a Hernádi Pityuhoz -borítékolhatjátok -ez a nemzetközileg már körözött lesz orbán RICHTERE az atomtöltet maszek- kísérletekben-ITTHON MEG MINDEGY KI ROBBANT-MERT A PEREPUTTY MÁR biztonságban lesz.Furmányos bányarém ez a VICCTOR,VAN AKI FELHOMÁLYOSÍTSA.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.