Vona Gábor, a Jobbik elnöke azt kérdezte a kormányfőtől, hogy neki, családjának vagy legszűkebb környezetének van-e eltitkolt külföldi vagyona, off-shore vagyona, illetve zavaros pénzügyi ügylete.

Úgy vélte ugyanis, hatalmas nemzetbiztonsági veszélyt jelentene Magyarországra, és "belpolitikai tragédia" lenne, ha a kormányfőt zsarolni lehetne a pénzügyei miatt.

Orbán Viktor először annyit válaszolt:

"e tekintetben nyugodtan aludhat".

Vona Gábor viszonválaszában úgy reagált: ő a miniszterelnökkel ellentétben mindennap jól alszik. Hozzátette: a kormányfő úgy gondolja, hogy "sorosozással meg simicskázással" mindent a szőnyeg alá lehet söpörni. "Én lettem Soros György által politikus, vagy ön, engem tett háromszor miniszterelnökké Simicska Lajos vagy önt?" – tette fel a kérdést Vona Gábor, aki arra kérte Orbán Viktort, hogy a "belső démonaival" való küzdelmet oldja meg saját maga.

Orbán Viktor úgy reagált:

"messzire jut a magyar parlament akkor, ha arra fordítja az idejét, hogy az önök gazdája ide beküldött, whiskey-szagú kérdéseivel foglalkozik", az ország kérdései helyett.

Úgy fogalmazott: "szomorú sors az, amikor az embernek gazdája van és nem a saját maga ura". Szerinte lehet, hogy van akit Soros György mozgat, és – fordult a Jobbik elnökéhez – "van, akit az önök gazdája", de a Fidesz és a KDNP szuverén párt, amely csak a magyar emberek érdekét képviseli, és mindig minden törvényt maradéktalanul betart.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vérlázító , amit ez a beképzelt, pökhendi csúti cigány meg mer tenni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Vérlázító , amit ez a beképzelt, pökhendi csúti cigány meg mer tenni.
volvós
@Eladott Ország: Anno a Ceaucescu is ilyen " magabiztos " volt
, a történet végét ismerjük...
anka
@volvós: Igen! - a nép "szeretete" teszi a sírba!
Peller Anikó
A kárpát medence géniusza mindig minden törvényt maradéktalanul betart.

Amelyik nem tetszik neki abból farag egy másikat. A többieknek meg betart.
Sámannus
A HabonynincsakormányalkalmazásábanÁrpádot kérdezzétekkiazúraháznál,hajafidezskdmpfüggetlen, akkor méracsutibakterállásvancsakbetöltve, és miértasportszövettségekencsüngmindenminiszter,amunkájahelyett?
Zeta
A törvénytisztelő polgárok!
Azt felejti el hozzátenni, hogy nem győznek az önmaguk tisztára mosásához törvényt fabrikálni!
Akár visszamenőleg is!
szaboria1
1998 óta már nem válaszol a feltett kérdésekre hanem mellé beszél.
Macskaszem
"szomorú sors az, amikor az embernek gazdája van és nem a saját maga ura"
Ha valaki, akkor a csutfasz tudja milyen az, amikor a gazda mondja meg mit kell csinálnia, és nem a saját maga ura. Főleg ha egy orosz medve rángatja madzagon az embert, az nagyon kellemetlen tud lenni, csak a megfelelő tablettákkal lehet kibírni. Csak attól meg állandóan a száját nyaldossa az ember, úgyhogy nagyon gáz. De van az az összeg, van ám...
Edmond Dantes
Úgy néz ki,mintha a Jobbik tudna valamit,ezért akarják Orbánt a vagyonára vonatkozó rendszeres kérdésekkel bevinni az erdőbe.Nekem pedig az a véleményem,hogy Orbán a Simicskával való szakítás után minden nyomot azonnal eltakarított,kimondottan azokat,amelyekről Simicska tudhat.Állítólag Simicskának dupla esze van (ezt még Orbántól tudjuk),ezért érdekes póker parti szemtanúi lehetünk hamarosan. Csak senki nem számol azzal,hogy Polt a főügyész,Sanyi bá' a rendőrminiszter,a hívei pedig ilyen gazemberként imádják.
Eladott Ország
@bakcsubakka: Igen bűnszervezetbe tömörültek és a javainkat akarják.
quadrocopter
A cinikus büdösbogár!

Mészáros Analafa Bélát legközelebb rendesen el kell igazítani, hogy legalább annyi esze legyen, ha megkérdezik, ne felejtse el,, miket vásárolt össze...A Geci részére megsumákolt "közpénz jellegét vesztetett" közpénzből!
anka
@bakcsubakka: - úgy-úgy..., egyre gondoltunk! :D
justhpeter
Szegény Viktor ki Vlagyimir csicskája elfeledkezik arról, hogy 2002 és 2010 között ugyanaz volt az egész bandájának eltartó gazdája, mint akit most ekéz. Ha Simicska akkor nem lett volna, ma fideSS sem lenne. Oszt' Jónapot !
bencemacska
@Edmond Dantes: ma, 17:40
Hazai gazságszolgáltatással nem lehet megoldani! Vagy segít az európai IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS, vagy csak forradalom "segíthet"!!!
bencemacska
@anka: ma, 18:04
Miért nem "narancsos gazdaállat nyakszeletelő"???
anka
@bencemacska: - úgy lehet nevezni...:)
Foxley
Nem tudja? Ha igen, minket nem érdekel.
TomasP
BRAVÓ >>>> csak minden szava cáfolható
Desischado
@bakcsubakka: Igazad van Csubi! Én is látom, hogy sunyi, aljas módon fog rinyálni, és mindent letagad! Mit gondolsz, miért nem szavaz egy fontos ügyben sem, mint például Paks 2 ? Egy bélféregtől ne várjon az ember mást. Persze, hogy sumákol, mert nem mondhatja, hogy mennyi strómanja segíti ellopni a közpénzt. A föld terhe ez a mocsok szemét!
Eladott Ország
@volvós: Ceaucescu utolsó szabadtéri beszédénél, amikor már erősen zúgolódott a tömeg, a felesége hiába mondta neki, hogy igérjél már a népnek valami jót. Nem volt hajlandó. Helikopterrel kellett elmenekülniük.
Peller Anikó
@Eladott Ország: nem jó a hasonlat, a csaucsesku nem volt cigány.
Aki Én
E tekintetben nem Vonának kell nyugtalanul aludni.
Jozefina
Majd kiderül hol és mennyi vagyona van ov-nak, strómanjainak, családagjainak!!! Szerintem már készül a lista róla, de szebb lenne, ha ő vallaná be!!!
Eladott Ország
@Peller Anikó: A Ceaucescu példát csak azért említetten, hogy ő is az utolsó pillanatig nagyon magabiztos volt, beképzelt öntelt, tévedhetelen, olyannyira, hogy utolsó beszédénél sem vette észre, hogy mindenkinek tele van már vele a hócipője és helikopterrel kellett távoznia a feldühödött tömegből, a többit már tudjuk...
karma1
@Edmond Dantes: Hmmmm... Amikor zsenge ifjusagomban egy tervezointezetben dolgoztam, volt egy szuper gyors-es gepirononk, aki kivaloan tudott gyorsirni is, es persze gepelni is. O mondta azt a szoveget (szerintem ez most ide illik nagyon ), hogy jegyezzem meg jol, nincs olyan level, feljegyzes, stencilezett irasmu, amirol ne lenne valahol egy masolat PLUSZBAN.

Tehat akarmennyire is erolkodik ez a szerencsetlen balfasz, nem lehet mindent eltuntetni, mert akkor ezzel tulajdonkeppen a sajat tulajdonjogat kockaztatja.
(Ja, ez a kollegano minden egyes iratrol, ami az osztalyon a kezen atment, csinalt maganak egy masolatot - akkoriban minden 5-6 masolattal, vekony papirra, indigoval keszult - es ezt egy dosszieba lefuzte. Nem hasznalta fel soha senki ellen sem meg az ipari titkos anyagokrol keszult masolatokat sem, de az az igazsag, hogy a trehanyabb kollegak imaba foglaltak a nevet ezert a szokasaert, sokszor nagyon komoly bajbol menekultek meg ezaltal.)
Szoval en meg azt hiszem, hogy akarmilyen szovevenyes az offshore kapcsolatok halmaza, lesz egy olyan lelkes fiatal - persze, lehet hogy nagyon sok - , akinek ez egy kihivast fog jelenteni, es szep lassan fel fogjak gongyoliteni az osszes szarkevero kapcsolatait, tenyleges vagyonat.
En bizok a szakertokben, a bunok leleplezoiben. Csak eleg idot kell adni nekik...
Eladott Ország
@1magyar: Nem az UNIÓ-é de nem is a csúti cigányé.
magyarbakancs
@Eladott Ország:" Vérlázító , amit ez a beképzelt, pökhendi csúti cigány meg mer tenni."
Megmeri tenni mert vannak neki kiszolgálói.
És nekünk mindig kell magyaroknak ,hogy valakit imádhassunk ,követhessünk.
Mert helyettem gondolkodik és nekem csak kántálni kell a jelszavakat.
Edmond Dantes
@karma1: Egyetértek,csak mit kezd bárki azokkal a másolatokkal,ha beláthatatlan ideig Polt Péternek fogják hívni a főügyészt?
Eladott Ország
@magyarbakancs: Ezért kell állandó nyomást gyakorolni rá, minnél gyakoribb tüntetésekkel, polgári engedetlenséggel. Csak az erőből értenek.
kissé felnőttem
mikortól lesz pakoljatok miniszterelnőki biztos már tőbb a z elnőki tanácsadó mint anno a hazafias népfront volt. Karma Kedves ez az idő már belátható nem beláthatatlan. Anno a STENCILGÉPTŐL féltek most a mobiltelefontól és holnap már egymástol is, fejlődünk ám
karma1
@kissé felnőttem: Ahogy mondod, husvet, karacsony, aprilis 4. oktober 23, november 7, majus 1 es a tobbi nagy unnep elott minden stencilgepet, minden irogepet (nekunk meg az indigot is kulon!) el kellett zarni egy nagy kozos helyisegbe, amit csak az unnep utan lehetett ujra kinyitni, nehogy roplapokat irhasson valaki stencilezve, vagy eppen csak indigoval...:o)))
Nagyon remelem, hogy polt peter se ugral mar tul sokaig a posztjan, es a magyarok is felebrednek vegre...
Hellcat
Putyin pincsije megmondta milyen az amikor nem írányítanak valakit a háttérből...hát ez jó.
kukac50
Jó lenne olyan párt 2018-ban amelyik eltörölné a mandátumot és vizsgálható lehetne minden politikus vagyonosodása! mert a Questor vagyon is meg lenne Rogánnál Szíjjártónál Orbán rokonságnál Mészáros Lőrincnél .Ahogy Ők gazdagodtak az ország Népe úgy szegényedett.

Most az a törvény járja mifelénk,hogy a 60 év körüli rokkantakat kidobják a rokkantságiból egészségesek mehetnek dolgozni pénzt nem kapnak!
Azok az emberek akik 30-35 évet szalag mellett ledolgoztak napi 8 órát ott álltak azok a munkába rokkantak bele, most meg egészségesek lettek!?
Ma már nem is bírnának dolgozni de arra akarják Őket kényszeríteni!
Akinek hiányzik mind a két lába azt minek bizottságra hívni? Gondolják 63 évesen kinőtt a lába?
evacica
Ki az a naiv ember aki azt gondolja, hogy ilyet bevall! Szegény embernek anyuval együtt csak 720 ezer Ft megtakarított pénze van, mindenkit hülyének néz ebben az országban!
Eladott Ország
@kukac50: 24.hu/belfold/2017/02/07/szakadek-szelere-taszitja-a-kormany-a-beteg-munkanelkulieket/
Szakadék szélére taszítja a kormány a beteg munkanélkülieket. Becslések szerint 132 ezer olyan ember szerepel a munkaügyi nyilvántartásban. Ezzel eddig nem is volt gond: 2009 óta, mivel aki a jogosultság minden feltételét teljesítette és együttműködött a hivatallal, folyamatosan kapta a havi 22 800 Ft foglalkoztatás helyetti támogatást. De mostantól ennek vége. A probléma az, hogy a nyilvántartásból kikerülők egyúttal elvesztik a jogosultságukat az aktív korúak ellátására. SAjnos szevasz Vera visza víz.
öcsi55
Ezekből a frappáns válaszokból még mindig nem tudjuk meg ,hogy mennyi a vagyonka és hol van elhelyezve,pedig mindenkit nagyon érdekelne.A jó Viktorunk,meg ,hogy a focinál maradjunk Simicskával rúgott magának egy oltári nagy öngólt.Az ős fideszeseket Ádert,Kövért,Szájert,Pokornyit kirakta a lelátóra szurkolónak,a csapatot meg feltöltötte seggnyaló nyikhajokkal akik még véletlenül sem mernek ellent mondani .Simicskával is ezt akarta ,de Lajosba bele tört a bicskája, mert nevén nevezte a volt haverját és rögtön térfelet váltott. Kisért a múlt ? Egy nem rég elhunyt nagy klasszikus jut az eszembe Torgyán József ,híres mondása " én tettem a fejére e koronát,de le is verem onnan".(elnézést ha pontatlanul idéztem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.