A hétfő esti spontán tüntetés egyik leglátványosabb mozzanata volt, amikor egy lány felmászott a rádió épületére, és EU-s zászlót lengetett. A rendőrök behúzták az épületbe, de végül – talán engedve a tömeg nyomásának – szabadon engedték.

A lány hamarosan ismét a tüntetők között volt, és felháborodva közölte, nem érti, miért nincs EU-s zászló az állami intézményeken, hiszen

Az Európai Unió adja a legtöbb pénzt, már rég éhen döglöttünk volna nélküle!

- mondta.

A hétfői megmozdulás ezzel véget ért, de szinte biztos, hogy lesz folytatása, legalábbis a 

szerdán tali

és az

ez még csak a kezdet

rigmusok erre utalnak.

A tüntetés legvégén felcsendült Beethoven Örömódája, vagyis az EU himnusza.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Figyelsz Viktor? Ezek nem a jövő márciusban akarják újra kezdeni, hanem szerdán! Nem idegesíti ez egy picit ez a Sanya bá'-t, elég öreg már, hogy tudja mi ez!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@lópicigáspár: Ez az, amit még soha, senki nem tudott egyértelműen bizonyítani. Mondjuk nem is igyekeznek semmiféle valós számadást készíteni. Se jobberek, se ballerek. Ha készül is valamilyen, a "kiadás" oldalra csak az adatok töredéke kerül, a "bevételhez" meg az, ami a lehetséges maximum, ami persze sosem jut el hozzánk 100-ban.
A lényeg egyébként sem ez, hanem, hogy miért kell egyáltalán nekünk más pénze, amikor van egy saját nemzeti bankunk, pénzkibocsájtási joggal? (Hangosan és nyilvánosan meg ne kérdezd, mert másnapra "hulla" vagy! ;-D)
lópicigáspár
@moiszikf: :))))))) Szóval questor állami szinten? Adjunk ki minél több pénzt fedezet nélkül!? :)))) Gyors út lenne az infláció elszaladása és az államcsőd felé. :)))
moiszikf
@lópicigáspár: Természetesen nem fedezet nélkül. Lehetne a fedezet ugyan az, ami a kereskedelmi bankok által kiadott pénzé. Mi is az? :-) Vagy sokkal inkább:-(
Borsodi
Egyszer elpattan a húr,megbolondul a Magyar, és menekülnek a hitvány gazemberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.