Súlyos gerincsérülésekkel vitték kórházba a férfit márciusban, miután ittasan hátulról beleszállt egy lámpánál álló autóba, két ember halálát okozva.

Az orvosok akkor nem sokat jósoltak neki, kérdéses volt, hogy egyáltalán valaha lábra is tud állni.

A Blikk értesülései szerint az azóta a tököli rabkórházban gyógyuló fiatalember egyre hosszabb sétákat tud tenni, igaz, még járókeret segítségével. 

A Fővárosi Ügyészség hétfőn elrendelte az előzetes fogvatartásának meghosszabbítását, mivel a szakértői vélemények szerint biztos, hogy ittas volt a balesetkor. Ez a bűncselekmény minősítésére is kihat, már halált okozó ittas járművezetés bűntettének gyanújával állhat bíróság elé, amelyért több év börtönbüntetést kaphat.

A március közepén történt balesetben két fiatal, Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakos és egy barátja, D. Richárd halt szörnyet.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@wpym: Az OTP egykor meghatározó emberének a fia. Mindjárt gondoltam, hogy nem a napszámos Józsira vigyáz a részegen okozott balesete miatt két ügyvéd a kórházban, hanem erre a fontos emberre, nehogy megnyikkanjon ez a jól nevelt, mások testi épségét óvó fiatalember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.