A CEU csak mellékhadszíntér, a fő vita Sorossal a migráción megy.

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint a CEU ügye mellékhadszíntér a kormány és Soros György üzletember vitájában.

A végső vita mégiscsak a migrációs kérdés, mert látszik, hogy ebben feszül egymásnak a magyar kormány és a Soros György által irányított "birodalom", ilyen értelemben a CEU mellékvágány vagy mellékhadszíntér – fogalmazott Kósa Lajos kedden a TV2 Mokka című reggeli műsorában.

A CEU-t "nem akarjuk bezárni, nem is tudjuk, egy amerikai szervezetre a magyar államnak nincsen joghatósága" – hangsúlyozta. Az egyetemről, "ha szándék van, lehet megegyezni", csupán annyit kell tudomásul venni, hogy eddig ez a konstrukció minden szabályozáson kívül működött", de Magyarországon a szabályokat Soros Györgynek is be kell tartania.

(MTI)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Meg tudja valaki magyarázni, miért kell ilyen 1 bites barmoknak állandóan a hírekben szerepelniük ? Élvezi ezt valaki ? Ebben a totális nihilben fogunk élni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
azért kíváncsi vagyok hogy a nemzeti egyetemen végzettek a nemzetes ss elmúltával majd fognak e dicsekedni az ott szerzett náci diplomájukkal???
Eladott Ország
@Nessy: Íródott azonban egy könyv, amiből ezer fontos dolgot megtudhat a földi halandó. Mindenki, aki nem Matolcsy György, tisztán láthatja, mitől is egy korszakos zseni a Jegybank jelenlegi elnöke, a gazdaságpolitikát lézerélesen átlátó, sikert sikerre halmozó, tündérország többszöri létrehozását bejelentő, a genetikai tudományokban is élenjáró szellemi súlyemelő és parafenomén. Van tehát egy Matolcsy Györgyről szóló könyvünk tízezer példányban, négy nyelvre lefordítva majdnem 87 millió forintért. Ennyi pénzből 1933 fideszes képviselő feleségének anyukáját támogathattuk volna 45 ezer forinttal, amennyiben mindannyian le
akarnák cserélni a mosógépüket. Esetleg 483 mozgássérült ember 15 ezer forintos támogatását fizethettük volna EGY ÉVEN KERESZTÜL. Azt hiszem, ezt az én tudatom már nem képes átfogni. Mindenki más tudata igen?
quadrocopter
@Eladott Ország: Ez világos, csak az nem, hogy akkor is ennyire összeszarnák magukat, ha nem lenne kapcsolható a CEU Soroshoz, aki már semmilyen tisztséget nem tölt be az egyetem életében?
Eladott Ország
@quadrocopter: Akkor nem. De az ellenségkeresés az mindíg kell, hogy legyen indok miért nem mennek a dolgok. Hiszen mi akarunk/haladunk, csak mindíg akadályoz(nak) valaki(k).
justhpeter
@bencemacska: Ha űrészpor lenne benne, akkor azért valamennyi értéket képviselnének. De így ?
Borsodi
Magyarországon a törvényeket,szabályokat mindenkinek be kell tartani Kósa kivétel,és a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.