Abszolút ellenzik a köztársasági elnök jóváhagyását a CEU-ellenes törvényhez, és jogi lépéseket terveznek az egyetem vezetői.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nemzetközi szintre kell kivinni és nem tárgyalni analfabéta csürhével.
Béla333
Egy ilyen vakondkereső gennyláda úgyis csak a Fideszes maffia álamfője, az enyém biztos nem!
Az aláírása semmit sem ér!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/11/jol-van-ez-igy-janos/
Ha naivitásnak is tűnik, hogy ez a rezsim békés úton leváltható, abban egészen biztosan
megegyezhetünk, hogy a történelem sokszor bebizonyította: érdemi társadalmi­politikai
változások a fiatalok, diákok, egyetemi hallgatók érdekeinek nagyívű negligálásában és
eltaposási szándékában gyökereztek. Egyelőre nem látszik, hogy mire lesz elég az, ami vasárnap a Várkert Bazárt a Kossuth térrel összekötő kilométereken történt, de hogy valami korábban nem tapasztalható erő megmozdult, az egészen biztos. Ezek a fiatalok talán most értették meg, hogy a politikába igenis van beleszólásuk, sőt. Nincs külső segítség, nincsenek csodák, itt vagy ők veszik a kezükbe sorsuk irányítását, vagy senki. E tekintetben tehát – bármilyen perverz is – Áder János aláírása sorsdöntő lehet, bár az önálló gondolkodásra való képesség abszolút hiánya miatt, ő valószínűleg semmit nem ért az egészből. A cinikus magyarázkodás rajta már nem segít, tevőlegesen járult hozzá a rendszerváltás utáni
vérszegény magyar demokrácia történetének egyik legsötétebb pillanatához. Ami ennél sokkal fontosabb az az, hogy immár a későn ébredők is láthatják – és nem, nem pityeregni kell ­, itt a maffián kívül mindenki áldozat függetlenül a hitétől és a meggyőződésétől. Hát bele kell állni, mert ők nem fognak félreállni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.