A Nyírségben elképzelhetetlen a húsvét sárgatúró nélkül. A sárgatúró éppen annyira a húsvéti menüsor része, mint a kalács vagy a sonka. Ez az édes finomság remekül kiegészíti a sonka füstölt, telt ízét, de fonott kaláccsal is nagyon finom. Érdemes kipróbálni!

Forrás: nyiregyhaza.hu
Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Én is szoktam csinálni , hamarabb elfogy mindennél...
ila51
Vagy a szatymazi túrós lepénnyel is úgy vagyunk ...de igazi túróval

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.