Meghiúsulhat a Budapest-Belgrád-vasútvonal 550 milliárdból tervezett fejlesztése - írja a Magyar Nemzet. Egyre több jel utal arra, hogy mégsem lesz semmi a Budapest-Belgrád-vasútvonal fejlesztéséből - írja a Magyar Nemzet. Az ügyben kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen, de nem csak ez az oka annak, hogy a magyar vagy a kínai fél igyekszik kihátrálni a megállapodásból.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Túl azon, hogy hál"istennek, ez hányadik nagy dirrel-durral bejelentett siker-propagandisztikus hablaty lesz a sorban? =))
szép új világ
Ezek a fideszes fiúk nagyon kreatívak ha lopásról van szó. Ez most ugyan nem jött össze, de majd kitalálnak mást. Paks II meg Űrállomás után lesz még egy-két bicskanyitogató ötletük. Lényeg, hogy mennél többe kerüljön és mennél értelmetlenebb legyen.
Jozefina
Remélhetőleg az EU végleg elzárja előlük a pénz csapokat!!! Ha nem, akkor az EU-ban is cinkosok vannak!!!
karma1
@szép új világ: Mar megvan az ujabb agyrem: az olimpia elmaradasa ellenere megiscsak megepitenek minden letesitmenyt, ami az olimpia megtartasahoz lenne szukseges... mert az epitkezeseken lehet a legtobb dolgot eltuntetni...
RonaGyuri
@karma1: bocs pontosítok: azokat a presztízs beruházásokat, amit csak az olimpia rendezés miatt kellett volna megcsinálni! Azokat az ország és a főváros szempontjából fontosakat, amiket nem számoltak bele a költségekbe, mert egyébként is meg kell csinálni, na azokat nem! =))
karma1
@RonaGyuri: En is az olimpiara szant epuletekrol, sportpalyakrol, stadionokrol beszelek, nem az infrastrukturara... Nana, ami Budapestnek lenne jobb, arrol szo sincs, ezt tudom...:o)))
RonaGyuri
@karma1: Természetesen tudom, hogy te tudod! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.