Hiába bírálják sorban az Európai Bizottság tisztségviselői, a kormány nem hagy fel a Brüsszelt ellenségként bemutató kampánnyal – mondta a hvg.hu-nak a Fidesz frakcióvezetője.

Kósát arról kérdezték, hogyan értelmezi a Fidesz a Bizottság álláspontját különös tekintettel arra, hogy a magyar kormány az elmúlt hetekben óriási plakátkampányt indított „Állítsuk meg Brüsszelt” szlogennel.

„Az állítsuk meg Brüsszelt magyar nyelven nem jelent többet, mint hogy Brüsszel bizonyos szándékait állítsuk meg, hiszen ha úgy általában támadnánk Brüsszelt, akkor olyanokat írnánk a plakátra, hogy »le vele!«, vagy, hogy »elegünk volt Brüsszelből«, de az, hogy állítsuk meg, nem ezt jelenti.”

– mondta a hvg.hu nak a Fidesz frakcióvezetője.

„Mi nem mószerolunk, csak bizonyos brüsszeli politikai szándékokkal nem értünk egyet, de tudomásom szerint ez nem a KGST vagy a varsói szerződés, ahol az embernek nem lehetett véleménye” – tette hozzá Kósa.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ilyen kis piti szarháziak vagytok Kósa! Nagy pofával - csicska toborzási célzattal - akarjátok megállítani a nem illiberális Brüsszelt, majd amikor bekérdeznek, akkor jelentősen tompul a dolog, mert beszariak is vagytok, a hazudozás mellett!
Ócska kis piti szarháziak gyülekezete!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Itt egységesen mindenkinek módjában áll plakátokkal kifejezni véleményét?
Netán ha nem,akkor ugye áll a zászló,hogy a Kölcsönös Gazdasági Segítség
Tanácsa,ill. a Varsói szerződés közösen nem volt rosszabb ennél?
Egyébiránt,ha mást jelent a magyarázat,mint a szövegben foglaltak,
akkor talán a fogalmazóval van a baj,de a nagyobb az,hogy őt bízták meg
a fogalmazással,de akkor milyen kvalifikált az,aki megbízta őt?
Sámannus
Kóla Kupak Laja!
Akkor azt írd majom ember, amit nyögni akarsz oszt jónapot!
volvós
kosalala egy állat !! Oszt jónapot !!
kukac50
Állítsuk fel Brüsszelben azt a korrupció ellenes csapatot akiknek joga lenne Magyarországon az uniós pénzek elköltését vizsgálni. Minden egyes petákot vizsgáljon a csapat ezt szerette volna kupak Lala mondani. A baj csak az, hogy nem tudta értelmezni Polt Péter kérését.
Lackó50
"tudomásom szerint ez nem a KGST vagy a varsói szerződés, ahol az embernek nem lehetett véleménye”
De lehet véleménye mindenkinek. Nekem is van véleményem. És annak is volt, aki a festékesdobozt elengedte, mert kíváncsi volt repülni tud-e. Mivel itt szabad a vélemény nyilvánítás, kapott is rögtön 30 nap kényszermunkát a kíváncsiságáért. Még azt az apró tényt nem értem, hogy ebben a nagy demokratikus légkörben a szólásszabadság jegyében a rendőrség minek videózta a tüntetőket? Legyen dokument arról, hogy kinek nem egyezik meg a véleménye a hivatalos állásponttal?
mariaberta
Gondolom elég pénzt szereztek már Brüsszeltől, most már közömbös mi lesz a magyarok sorsa! Hülye banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.