Döbbenetes kijelentéseket tett Semjén Zsolt, KDNP-s miniszterelnök-helyettes. Az ATV-nek adott nyilatkozatában Orbán Viktor helyettese "Pride-osok" fejének levágásáról, liberálisok haláláról beszélt. "Volt egy tanulságos beszélgetésem nem olyan régen, ilyen Pride-os emberrel, aki a tömeges migráció lelkes aktivistája. Mondtam neki, hogy barátom, a te fejedet fogják először levágni, ha itt tömeges migráció és a végén sarija lesz. A miénket majd csak a sor végén. A liberális ideológia és – mondjuk így – életforma az az iszlám fundamentalizmus szempontjából a legnagyobb ellenség, ami csak létezik. " - mondta Semjén Zsolt az ATV-nek adott interjújában. A CEU melletti tüntetések kapcsán azt mondta: "Ez egy szabad ország. Mindenki úgy tüntet, ahogy akar, mindenki úgy mondja el a véleményét, ahogy akarja. Korlátlan a véleménynyilvánítási szabadság, mindenki elmondhatja a véleményét. De attól még a józan érvek, józan érvek. "

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
És mindezt pont ez a semmi ember mondja, aki még bábunak is silány!
"Semjén Zsolt iráni látogatása során ösztöndíjprogramról állapodtak meg, aminek értelmében száz iráni diák tanulhat majd Magyarországon."

24.hu/kozelet/2017/04/10/26-milliard-forint-hitelt-adunk-irannak-atomra/
picike1
@Horizont: sajnos igaz lehet amit irnak nagy a valószinüsége ,ha valamit elkezdtek be fogják fejezni is . nem örülök de pénz hatalom itt mintha nem is lenne mert azt is le és el veszik,de ne legyen igazam
kissé felnőttem
bolond lyukból bolond szél tud fujni
aztán ilyen magasról tesz ránk, hát tudd meg mi is ám elmevizsgálat sem kizárt
picike1
@Horizont: tudod mit a reménység istene legyen velünk ellene !!
Aki Én
Kit érdekel egy olyan alak véleménye, akinek a személyes vagy pártja szimpátiája mérhetetlen, önerőből nem is tudnánk ki ez!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.