„Összeférhetetlen kis bajkeverő.” „Gátlástalanul sakkozik az emberekkel.” „Kinyírna mindenkit, aki önállóan gondolkodik.” A CEU ügyét nem igazán értik, de egyre jobban elegük van Orbánból a pécsieknek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem olyan nagy titok ez. A csúcson is csak 27% kedvelte, vagy kényszerült rászavazni.
Béla333
Miért kellene titokban, ha lehet nyíltan is?
Eladott Ország
nepszava.us/atjutott-a-tiltakozas-a-holtponton-orban-vesztesre-all/
De a szellem kiszabadult. Orbánt utálják úgy, mint a szart, mint a cimboráját, a “bajszos szart”. Undorodnak tőle, megvetik, hazug mocskos gazembernek tartják, ahogyan az is. A diktatúrája pedig nem tud hátra menni, csak előre, viszont minden olyan esetben, amikor látható, hogy hova vezeti az országot ez a politikai kalandor és rablóvezér, ezek az indulatok ki fognak jönni az utcára, és a döntő lépést, amikor a magyarokra rá akarja csukni a börtönt, nem fogják megengedni. Akkor sem, ha ez a hullám egyszer most elcsendesedik.
Ám jobb lenne, ha nem így lenne, ha minden napon emlékeznének az emberek, hogy hol élnek, hogy mi vár rájuk, és ez ellen tiltakoznának. Isten kezében vagyunk, de ami rajtunk áll, azt meg kell tenni. Sok múlik a magyarokon, mert ha Orbán megbukik, Putyin lebukott és elszigetelődik, megváltozhat Európa és Amerika politikai klímája. Visszatérhet a nyugodt és stabil demokrácia, hogy jogállami keretek között keresse létező problémáira a megoldást.
De az első számú feladat az, hogy az illiberális fasiszta “geciket” vissza kell nyomni és el kell “takarítani’ őket, ahogy ők szeretik mondani. Minden nap tüntetni kell, minden nap meg kell tölteni a Kossuth teret. Mindenki csatlakozzon a diákokhoz és a vidékiek szervezzenek ott, ahol élnek, szimpátiatüntetéseket és hasonló megmozdulásokat. Főleg az egyetemi városok.
Miért kellene még évekig vagy évtizedekig ezeknek a bunkóknak a terrorja alatt élni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.