Ilyen vicces, önfeledt és pártmentes tüntetéssorozat eddig talán még soha nem volt a rendszerváltás óta. De vajon mire elég a fiatalok tömeges mókázása a Fidesz ellen?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Amikor nem sikerült a választási regisztrációval eltávolítani az iskolázatlan tömeget az urnáktól átment a polgári kommunikáció pálinkafőzős, magyarnótázó irányba. Ezeknek a fiataloknak nincs Németh Szilárdjuk aki szólhatna hozzájuk az ő értelmi szintjükön. Pedig most felébredtek az apátiából.
JAJMÁR
Nem szeretem az ilyesmi írásokat!
A címre válaszolva " Igen! Lenyomhatja, sőt, már le is nyomta! Az egyértelmű célú tüntetéssorozat.
Nem buktatta meg, de lenyomta.
Talán figyelni kellene, hogy most éppen hol is tart a Ceu magyarázat a kormányzati emberkéknél!

De mégis mit vár, várnak a fiataloktól? Kormánybuktatást? Amíg az ellenzék egyezkedik?
Vagy törjenek be a Parlamentbe, vagy mit?
Ezek a fiatalok nem vandálok, nem kigyúrt és kopasz fejű "csapat". Az önfeledt bulizás úgy a fiatalok privilégiuma, ahogy a fejlett igazságérzet, a lelkesedés. Ha a tüntetés végén hazamentek volna, akkor most az lenne a "nem érnek el vele semmit" téma, ha vezérük lenne, akkor azt már kikezdték volna, ahogy eddig is mindet. A baloldal is.
A hasonlítgatást se szeretem, a "bezzeg 2006-ban" brrrrr!
Pont ez a hiábavaló, így semmire se megyünk!

Talán inkább utánozni kellene a fiatalokat, és kiállni a közösségeknek önmagukért. Akár bulizva is! A lényeg a bátorság! Egyébként szemetet is szedtek a bulizás közben :))))

Ez a legfőbb üzenet a depresszióba süppedt ország felé, a világ felé, és ha én újságíró lennék, erről írnék!
JAJMÁR
@Mirabilis: De igen! Az egy dolog, hogy bevallják-e, és mit mér a Századvég, a valóságban eléggé idegesítik őket a nagyszámú tüntetők! Dezinformáció... mondják, de ki hiszi már el? Egyre kevesebben, hiszen a tüntetések arra is felhívják a figyelmet, hogy "nem vagyok egyedül", mások is elégedetlenek.
Akik kormánybuktatást várnak, azok ne várjanak, hanem tegyék meg a magukét. Esetleg az újságírók is szervezhetnének egy-két összeröffenést
(A cikket olvastam, tudom miről szól... :) )
karma1
@JAJMÁR: Szuperjo az eszreveteled, most igazan bajban lesz a kormany, mert nincs egy megnevezheto vezeralak, akit ket ora alatt le lehet karaktergyilkolni. Az arctalansagnak, parttalansagnak vannak elonyei es hatranyai is: szoval en ugy latom, hogy ezek a fiatalok orizzek meg ezt a stilust, mert nem az a cel, hogy martirokat, vert aldozzanak fenseges modon a valtozasokert, hanem az, hogy vegre IGAZI valtozasokat erjenek el. A humorral, egyszeru szavakkal OLNI lehet, a "kiraly meztelen!" mondat a tomegbol egy artatlan gyermek beszolasaval indul el a felszabadulas az uralom alol a meseben is, mert onnantol kezdve mar mindenki vallalja a velemenyet, amiben mar igenis latjak, hogy a kiraly meztelen - csak egy valakinek kellett ezt kimondani.
Idegeskedhet rendesen a fidesz, mert az volt a problemajuk, - mondjuk a partoknak is - hogy a 46 %-os, nem politizalo , nem szavazo reteget hogyan szolitsak meg?
Na most, haver, kiderult, hogy azok a fiatalok, akik eddig felvallrol kezeltek a politikat, hirtelen rajottek, hogy az o eletuk, jovojuk a tet, es ezert surgosen tenni kell valamit. Jol latjak a fiatalok, amikor a rendoroknek mondjak, hogy "ertetek is tuntetunk", hogy a rendor az o egyenruhas poziciojaban nem tehet mast, - egyenlore - csak amit a parancsnokaik mondanak. De ez sem marad igy orokke, ugy hogy lesz ennek meg folytatasa, es bizhatunk benne, hogy a magyar fiatalok talalekonyak, eszesek, es ha felfedezik, hogy nincsenek egyedul, akkor orban mar csomagolhat is... Nagyon remelem, hogy igy lesz, a 4 napos unnep is a tuntetoknek dolgozik...
Szókrakész
"Ilyen vicces, önfeledt és pártmentes tüntetéssorozat eddig talán még soha nem volt a rendszerváltás óta. De vajon mire elég a fiatalok tömeges mókázása a Fidesz ellen?'

Itt árultátok el magatokat!!!
Nessy
A nevetségesség öl! mondták eleink. Harry Potter is a nevetségessé tétellel tünteti el a mumusokat.
jelenleg nem tudnak kit kikezdeni komolyan. Jó, az újságírók krémje buzizik egy jót, anélkül, hogy tudná miröl ír. Őket nem kell nevetségessé tenni, megteszik maguktól.
Egyébként is a Tv székházat jelenleg macerás lenne megtámadni. Mire kibumliznának Óbudára, a Kunigunda utcába, hajnal lenne. Arról nem is beszélve, hogy őrzik, mint a nemzet aranyát.
A kuka borogatás, gyújtogatás FIDESZ szokás.
Hogy mi lesz a vége? Ki tudja. Ki gondolta 1956 október 23.-án, mikor kart karba öltve elindultak az egyetemisták , hogy mi lesz belőle. Egy lövés a Rádió előtt és elszabadultak az indulatok, továbbá sok ezer magyar a Népköztársaságból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.