Bűnösnek találták csütörtökön Gulyás Mártont és Varga Gergőt, akik a Sándor-palota előtti hétfői tüntetésen festékszórót dobtak az épület felé. Napok óta őrizetben tartják őket, ügyüket gyorsított eljárásban tárgyalták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Baz-megye, egy egészséges, falusi tömegverekedésért nem osztanak ki ennyit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Egyszerű kérdés Morvai nemzetes asszonynak és a civil jogász fórumnak.:Most hol a kurva anyátokba vagytok?Vagy pénzért ti is körbenyaljátok a felcsúti geci valagát?Menjetek a picsába!
pungapeter
@elnyomott: Szerintem a kárhoz tartozik az is, hogy vállalkozást bízhattak meg a fel -vagy eltakarítással és nem Áder köztársasági elnök súrolta hajnalban dörzs-szivaccsal a festéket a falról és a kövezetről. Ráadásul drágább is lehetett volna a takarítás mert nem tudhatták milyen (esetleg veszélyes) anyaggal locsolkodtak a Gulyásék a köztársasági elnöknél, ami miatt drága és speciális takarítást is rendelhettek volna. Szóval ez a kárérték abszolút az elkövetőknek kedvezett, mert ha szívatni akarják őket akkor magasabb összeget is beállíthattak volna kárértéknek, ugyanis a vízbázisú festék száradást követően leginkább oldószerekkel távolítható el a (-z egyébként) műemlék felületéről. A vízbázisú festék nem azt jelenti, hogy vízfesték, nem is úgy viselkedik.
Desischado
Koncepciós per. Remélem, ilyen gyors lesz a bíróság akkor is, mikor majd a fidesz banda ül a vádlottak padján!
division
@bakcsubakka: Azt hiszed ha személyeskedsz azzal előrébb leszel? Kevés az a feljebb jutáshoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.