Földrajzilag ugyan nem, de a történelem- és a társadalom ismereti szempontok alapján azt kell belátnunk, hogy a magyarok világéletükben Európán kívül éltek. Mégis, az eltelt 13 évnyi Európai Uniós tagság után, az európai országok közösségén kívülre kerülni számomra olyan, mintha saját magamon kerülnék kívülre. Egy hatalmas űr a lelkemben… Sajnos be kell látnunk, hogy a fejlett Európának most már mondhatni, létkérdésévé vált, hogy hazánkat valamilyen módon megregulázza, végső esetben kizárja a tagjai sorából. Erre a lépésre nem azért kerül sor, mert az Európai Uniónak a renitens tagállama lettünk, hanem legfőképpen azért, mert G.orbán az orosz medvének elárulta Európát, és vele együtt saját hazáját, azaz a mi hazánkat, Magyarországot is.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem bennünket kellene kizárni az EU-ból, hanem a Fideszt az EPP-ből, vagy ami még jobb Orbánt bezárni és elveszíteni a kulcsot!
aremy
@RonaGyuri: a kulcsot nem elveszteni kellene mert még megtalálná valaki inkább ellopni no akkor nem lenne meg mint az ellopott milliárdok.
Béla333
A cikkből a lényeg:

"Nincs idő 2018-ig, pláne nincs 2022-ig a momentumos fiatalokra várni! Most már abba kell hagyni az egyedi témák, szakágak tüntetéseit! A diktatúra elhatalmasodása és az Uniós kiközösítés veszélye miatt is, korosztálytól függetlenül a teljes magyar társadalomnak szükséges fellépnie a mai rendszerrel szemben. Egy “törvényes eszköz” még van a kezünkben, hogy békés úton mégis rendszert váltsunk."

Remélem szombaton megtelik a Szabadság tér!
karma1
@RonaGyuri: Azert ha ugy vesszuk, akkor az Unio igencsak felelos abban, hogy idaig jutottunk, hiszen szamolatlanul adta a penzt, es csak 12 ev utan kezdte eloszor megkerdezni, hogy ugyan mi a gyaszra koltjuk? Az Unio hallgatott, mint szar a fuben, amikor latta, hogy orban mit ossze ugral "migrancs" kerdesben, viszont siman mukodteti a letelepedesi kotvenyeket, amivel potencialis terroristak araszthattak el egesz Europat, es onnan juthattak tovabb akar Amerikaba is. Igen, nem az egesz orszagot kellene kizarni, hanem csak orbanekat helyrerakni, oda, ahova valok (bortonbe az egesz bagazzsal).
Szoval a franc usse ki a szemet az Unionak is, de van egy olyan erzesem, hogyha az egesz orszag kizarasaval fenyegetik a magyarokat, akkor az elegge stimulalo hatassal van azokra a fiatalokra es a civil szervezetekre, akik igenis felelosnek erzik magukat az orszagert, es az europai kulturaert.
Ne haragudj, lehet, hogy ez nem szep dolog, - a fenyegetes - , viszont hatasos modszer az ebresztohoz.
Tragikus, hogy a media odaig elfideszesedett, hogy pl. Pecsett nem tudjak, hogy mi is az a CEU, mik a civil szervezetek celjai, es tulajdonkeppen a videk (de meg a videki nagyvarosok is) fenyevekre vannak a fovarostol, es az ott folyo megmozdulasoktol. Ez mind annak a mocskos habonymedianak a bune, amit orban utasitasara alakitottak ki.
RonaGyuri
@karma1: igazad van, meg is érdemeljük! =))
Béla333
@karma1: 07.51
Szerintem meg nekünk kellett volna már régen elzargatni az egész korrupt bandát.
Az első millió, milliárd közpénz lenyúlásánál, már évtizedekkel ezelőtt!
Nem itt tartanánk!
(A románok ennek a töredékéért napokig tüntettek, mi meg csak beszélgetünk a politikai "elit" aljasságáról?!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.