Focistákat megszégyenítően mórikálta magát a szegedi Fidesz vezetője, miután a szerdai tüntetésen a fejére koppant egy zászlórúd.

Szerdán Szegeden is tüntettek a civilek és a CEU mellett, az ezerfős tömeg a hivatalos demonstráció után a Fidesz szegedi irodájához ment konzultálni. 

A tüntetők egy Európai Uniós zászlót szerettek volna az iroda ajtaja fölé kitenni, ám a próbálkozásuk többször is kudarcba fulladt, a zászló visszaesett a földre – látható a hvg.hu videóján.

A szegedi Fidesz vezetője, Nógrádi Tibor sem örült az eseményeknek, néhányszor megfogta a zászlót, mikor az egyik tüntető ki akarta azt tenni, ám az ellenkezéssel gyorsan fel is hagyott minduntalan, látva a tömeget.

A zászló egyik visszaesésénél pont Nógrádi fejét találta el a rúd, erre a helyi Fidesz-vezér látványosan, de másodpercekkel később a fejéhez kapott és lassan összeroskadt. Mikor rájött, hogy mutatványára senki nem kíváncsi, abbahagyta a tettetést.

Nógrádiról érdemes még megjegyezni, hogy a szegedi Fidesz mellett ő a Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád megyei elnöke.

NB I.!

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.