A Fidesz akkor fog megbukni, ha a saját bázisában repedések keletkeznek. Vagy valamiért egybe rendeződik az ellenzék. Erre semmilyen jel nem utal. A Fidesz bázisát az bizonytalaníthatja el, ha bizonyíték kerül elő Orbán Viktorról – vagy valami súlyos erkölcsi lépésről, vagy szakmai hibáról, vagy anyagi visszaélésről. Ilyen dolognak pedig csak Simicska Lajos lehet a birtokában. Ha valaki veszélyes lehet a Fideszre, az ő, és csakis ő – állítja Török Gábor az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egonnal beszélgetve.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Valószínű K.O.-val küldi padlóra, de csak akkor fogja rámérni ezt a végső ütést, ha már nem lesz ideje feltápászkodni, meg a híveinek sem felocsúdni.
Béla333
Hát ha komolyan veszem Török Gábor szavait és megnézem, hogy mit csinált itt Simicska a G nap óta, ami megbuktathatná a Fidesz és Orbánt, akkor azt kell hogy mondjam, hogy ez a Simicska leganda, a megváltó várása egy nagy önbecsapás! Nem lesz ebből leleplezés.
Nekünk kell Orbánékat elüldözni, leváltani!
lampa laz
Valószínű K.O.-val küldi padlóra, de csak akkor fogja rámérni ezt a végső ütést, ha már nem lesz ideje feltápászkodni, meg a híveinek sem felocsúdni.
Zeta
Nagyon valószinűtlen, hogy lesz ilyen. Mindent ő csinált, mondenben benne volt. Ön maga ellen nem fog semmit sem tenni.
Borsodi
A fideszre Simicska ránk meg Orbán és a pártja jelenti a legnagyobb veszélyt.De Bélával egyetértve nekünk kell el üldözni amíg lehet mert más nem fogja.
kukac50
A legnagyobb veszélyt a szegények fogják jelenteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.