Ötvenmilliós költségvetési csalással gyanúsítja a Nemzeti Adó és Vámhivatal Gáspár Győző énekest, előadóművészt. A gyanú szerint Győzike nagy értékű személyautókat hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta, az értékesítéshez kapcsolódó közterheket azonban nem fizette meg – adta hírül a hirado.hu.

Forrás: zizz.hu
Feltöltő: BulvárBéla85
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Ilyen gyermeteg vélekedést ! Hiszen törvény szerint egyik forgalmazónak sem kell járulékot fizetnie - kivéve az adó alapot képző bevételei után -, azokat a végső felhasználó, a vevő fizeti be !
Jozefina
Ha van valaki, akkor én nagyon nem szeretm Győzikét! Viszont egyáltalán nem hibáztatom semmiért! Mindenért a média a felelős és azok a szerkesztők, akik kihasználták, futtatták őt. Győzike meg "okos" cigány lévén ezt maximálisan kihasználta! Hányinger volt minden műsora, de a magyarnak ez kell. Buta, egyszerű, röhögni lehet rajta. Oszt ennyi.
Ugyan így vagyok Fábrival is!!! Egy fokkal nem külömb Győzikénél!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.