Végre megszólalt a CEU ügyében a mértékadó Honfoglalás 2000 Egyesület is.

Aki nem ismerné őket, többek közt a Vlagyimir Putyin Baráti Körrel állnak szoros együttműködésben, és egészen elképesztő gondolatokkal bombázzák a követőiket.

A többnyire helyes nyugdíjas nénikből álló Egyesület az alábbi közleményt volt képes kiadni a CEU ügyében, amiben bennfentes információk is szerepelnek:

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: MEGSZŰNIK SOROS EGYETEME?

A Pannonpuli.hu blog – a Honfoglalás egyesület híroldala nagyon megbízható forrásból értesült, miszerint belátható időn belül bezárja kapuit a CEU. A Soros egyetemnek nagyon kevés a hallgatója, új jelentkezők alig vannak, az előadások nívótlanok, érthető, hogy a diákok máshol akarnak tanulni. Az intézmény csak ráfizetéssel képes működni, a körülményekről az előadók is hasonlóképen vélekednek!!! Sorosék azért csalták ki az utcákra a megtévesztett diákokat és a tájékozatlan embereket, hogy azt a látszatot keltsék: a kormány meg akarja szüntetni az intézményt, ami nem igaz! Nyomorukból politikai tőkét akartak kreálni. Ügyes trükk! Ám fölösleges össze-vissza hazudozni itthon és külföldön, tüntetéseken gyalázkodni, rombolni, a CEU – a Foxi-Maxi egyetem kimúlik magától!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – Pannonpulihu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Érdekes. Ezeknek mind egyforma keresztnevük van: Demencia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ezek a mamik pont olyanok, mint az általuk támogatott kormány. Még sajnálatosabb, hogy ez fordítva is igaz. 1 bites bagázs mindkettő.
Maxipocak
Úgy vélem, nekik sem kell trezorban aludniuk. Nem fenyegeti az elrablás őket. Az eszükért bizton nem...
Desischado
Szomorú, hogy ezek a vén banyák kiállnak demonstrálni, hogy sötétek, mint az éjszaka. Jól mondja Cefi, hogy a demencia már elhatalmasodott mindegyiken. És mehetnek szavazni! Borzalom!
Nessy
@Profonn: Foxi Maxi ( a rajzfilm figura) nevében tiltakozom az azonosság ellen! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.