Végre megszólalt a CEU ügyében a mértékadó Honfoglalás 2000 Egyesület is.

Aki nem ismerné őket, többek közt a Vlagyimir Putyin Baráti Körrel állnak szoros együttműködésben, és egészen elképesztő gondolatokkal bombázzák a követőiket.

A többnyire helyes nyugdíjas nénikből álló Egyesület az alábbi közleményt volt képes kiadni a CEU ügyében, amiben bennfentes információk is szerepelnek:

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: MEGSZŰNIK SOROS EGYETEME?

A Pannonpuli.hu blog – a Honfoglalás egyesület híroldala nagyon megbízható forrásból értesült, miszerint belátható időn belül bezárja kapuit a CEU. A Soros egyetemnek nagyon kevés a hallgatója, új jelentkezők alig vannak, az előadások nívótlanok, érthető, hogy a diákok máshol akarnak tanulni. Az intézmény csak ráfizetéssel képes működni, a körülményekről az előadók is hasonlóképen vélekednek!!! Sorosék azért csalták ki az utcákra a megtévesztett diákokat és a tájékozatlan embereket, hogy azt a látszatot keltsék: a kormány meg akarja szüntetni az intézményt, ami nem igaz! Nyomorukból politikai tőkét akartak kreálni. Ügyes trükk! Ám fölösleges össze-vissza hazudozni itthon és külföldön, tüntetéseken gyalázkodni, rombolni, a CEU – a Foxi-Maxi egyetem kimúlik magától!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – Pannonpulihu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Érdekes. Ezeknek mind egyforma keresztnevük van: Demencia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
A korotokat elnézve, ti is hamarosan ki fogtok múlni, magatoktól...
eugen4402
A "pannonpuli" valami megtévesztő fedőnév-féle. A valódi pannon levegőn ekkora hólyagok nem keletkeznek. Ezek a derék matrónák legszebb emlékükként őrzik a II. Ukrán Hadsereg vendégszereplését. (?)
F_Viktor
Szerencsére ezeket a hazug, fogatlan pulikutyákat se sokan olvassák.
szép új világ
Ez azért már több mint sima időskori demencia. Ezeknek tudatosan kellett sorvasztani az agysejteket, hogy ennyire hülyékké váljanak. Apropó, nem akarnak beolvadni a birkamenetbe?
RonaGyuri
hát hiába ti más nívójú előadásokhoz vagytok szokva! =))
szép új világ
@RonaGyuri: Ahogy mondod, ezeknek utoljára az elemiben tartottak előadást, talán kisebb részüknek utána a polgáriban. Többségük gimnáziumot, főiskolát vagy egyetemet még kívülről sem látott.
bencemacska
Szerintem az öreg banyák (valószínűleg nálam fiatalabbak!) bio díszletek egy-két jól fizetett fiatal fidesznyik mögött.
Magától (ingyen!) senki sem ilyen hülye!!!
bencemacska
Lehet, hogy ők voltak a foxi-maxi utolsó hallgatói?!?!?!-:))))
Nessy
Tiltakozom a "helyes nyugdíjas nénik" nevében! Zömében nyugdíjasok, és helyesek, arrrranyossak vagyunk, de ennyire demensek nem!
Sőt, részemről "korlátolt" is vagyok ( csak korlát mellett tudok lépcsőt járni), de ennyi ostobaságot még illuminált állapotban sem tudok összeszedni.. Egyébként anno nem egy ismerősöm járt a "foxi-maxira" az évi 30 nap pótszabadságért!
Ergo el korlátolódok ettől a "civil szervezettől". Ezt sem Soros szponzorálja. :-))
Cefi
Érdekes. Ezeknek mind egyforma keresztnevük van: Demencia.
Eladott Ország
parameter.sk/rovat/kulfold/2015/02/13/hajra-magyarorszag-putyinnak-csontig-benyalo-magyarok
A Honfoglalás 2000 Egyesület tüntetésen üdvözölte Putyint és Nobel Béke-díjat igényelnek neki. Az ukrajnai tűzszüneti megállapodás létrejöttében Putyin elnöknek jelentős szerepe van, mely a Kárpát-aljai magyarság számára is megnyugvás jelent. Putyin elnök a legtöbbet tett az európai és a világbéke megszilárdítás érdekében, ezért az egyesület kéri a M. T. Akadémiát: javasolja, hogy Putyin elnöknek ítéljék 2015-ben a Nobel-békedíjat – hangoztatták a szónokok.- No komment. A marxisták mondják, hogy foxi- maxi egyetem.
quadrocopter
Milyen kár, hoigy ez a köonyöradmányon tartott gittegylet, nem egyeztetett eggetlen egy főcsicskával sem, mert ekkora baromságot még maga Őfelsége I. Geci se mondott soha!
Pedig ha valaki tud, akkor Őfelsége I. Geci piszkosul tud hazudozni!
nyanya001
civilhetes.net/deutsch-tamas-kijelentette-a-ceu-az-egy-offshore-egyetem
A kormány a felsőoktatási törvény módosításával segíti a CEU-t

– fejtette ki Deutsch Tamás az I/I Azurák Csabával című műsor felvételén. Deutsch Tamás szerint ugyanis a CEU egy offshore egyetem és ezért a törvény csak egy átlátható és tiszta helyzetet teremt neki.

Deutsch hozzátette, hogy a CEU-törvényt csak Soros György tette ilyen szimbolikussá. Szerinte lassan kiejteni sem szabad az egyetem alapítójának nevét vagy esetleg a tevékenységeit bírálni. Majd mókásnak találva "Párhuzamos Györgynek" hívta a magyar származású üzletembert.
Ez beivott, vagy továbbra is szívja a dzsointot.
Kósával kezet foghat meg a Rezsi Szilárddal. Egyforma barmok.
quadrocopter
@bencemacska: Dajcs-Értelmi Csökkent Tamás még mindig államvizsgázgatna, ha időben nem érkezik haveri segítség a vizsgabizottság elnöki tisztébe!
bencemacska
@quadrocopter: Aki aztán jutalmul kapott egy elnöki széket! Amit még abszolút demens korában is betöltött...a felesége!
Sámannus
Szegény mamikákat arról ismerni meg, hogy unokáik a valamely foci akadémia lusta léhűtője, és a jól fizetett semmittevésért ők is melléjük állnak. Az ő civilszervezetük a nép véréből élősködő pióca. Azért harcolnak, hogy porontyaik valamilyen távoli országban nevesincs képviselőként süttessék a popójukat.
quadrocopter
@bencemacska: Ezt a tahót beültették az MTK-ba, Kubatov-Nyilvántartó Gábort a Fradiba, Rezsi - és Értelmi Csökkent Szilárdot a Birkózószövetségbe, s e posztokon igazán semmi dolguk nincs, de jár érte a közpénz!
simmering73
Ezeket honnan menesztették? Aszongya: pannonpuli. Pannonmarhák vagytok ti mind egy szálig.
bencemacska
@quadrocopter: ma, 16:32

én a 2000-ben megválasztott KE-re gondoltam!
quadrocopter
@bencemacska: Ócska kis piti parazita gyűjtőhely!
justhpeter
Ezek a mamik pont olyanok, mint az általuk támogatott kormány. Még sajnálatosabb, hogy ez fordítva is igaz. 1 bites bagázs mindkettő.
Maxipocak
Úgy vélem, nekik sem kell trezorban aludniuk. Nem fenyegeti az elrablás őket. Az eszükért bizton nem...
Desischado
Szomorú, hogy ezek a vén banyák kiállnak demonstrálni, hogy sötétek, mint az éjszaka. Jól mondja Cefi, hogy a demencia már elhatalmasodott mindegyiken. És mehetnek szavazni! Borzalom!
Nessy
@Profonn: Foxi Maxi ( a rajzfilm figura) nevében tiltakozom az azonosság ellen! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.