Ez nehéz ügy. Gyakorlati kérdés. Sosem volt könnyű megállítani városokat. Mindig is fontosnak tartotta a mi kis sejtünk a polgári kör életben tartását, hát még ilyen vészterhes időkben, amikor meg kell állítani Brüsszelt. Ez nehéz ügy. Gyakorlati kérdés. Sosem volt könnyű megállítani városokat. Igazság szerint nem is akad a párthoz tiszta szívvel elkötelezett csoportunkban olyan, aki a történelemben emlékezne hasonló tettre. Néhány évvel ezelőtt a lényegesen kisebb Kulcsot sem tudták a helyén tartani, amikor elkezdett csúszni a löszfal. A megoldandó feladat – amelyet Viktor kijelölt számunkra – éppen ezért nem vehető félvállról,

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ezen besirtam! Es mar a plakatok is at vannak irva a Momentum altal az egesz orszagban... Szerintem a rogantonyo mar keresi a fat, amelyikre felakasztja magat, mert akarmennyire lenyugtatjak a vezirt Grazban, amit ezutan kapna, azt nem teszi ki az ablakba,... Ettol meg az is lehet, hogy a lolovel is fog ordibalni egy kicsit,...:o))))))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/06/hogy-ne-legyen-olyan-budoslabu-taho-mint-az-apja/
És akkor most mondom a megoldást, figyelj, sorstárs! Írjunk ki népszavazást! Vagyis írjon ki a
kretén kormány. Felöltözünk ünneplőbe, elmegyünk a forradalmi fülkébe és eldöntjük, hogy ki
akarunk­e lépni az Unióból, vagy nem akarunk. Ha ki akarunk, akkor a majmok befejezik a
bohóckodást, bevezetik szépen a teljes diktatúrát, ahogy amúgy is tervbe van véve. Ellenségek, liberálisok irány a munkatáborba, szólás szabadsága betiltva, faszául, ahogy dukál. Kikalapáljuk a határra, a szögesdrótra Putyin képmását, aki megúszta a tisztogatást (én nem fogom, úgyhogy ez úton el is búcsúzom), az magára csukja a kunyhója ajtaját, oszt kuss van. Onnantól Rogán akár az autópályán is száguldozhat helikopteren, Orbán a nevére veheti a Balatont, ki nem szarja le. Ha viszont úgy népszavazunk, hogy kurvára nem akarunk kilépni az Unióból, akkor lemond a picsába a kormány és díszlépésben (sor elején Polt Péterrel) vonulnak a bíróságra, onnan a börtönbe. Minket meg békén hagynak végre. Ha van vér a pucájukban, ezt csinálják és nem szívatnak tovább mindenkit. Szóval ezt kéne erőltetni, egy utolsó népszavazást. Aztán mehetünk répát vetni. Én vállalom, hogy időnként viszek bablevest a böribe a tudatzavarosoknak. De ezt majd beosztjuk szépen, mikor kire kerül a sor. Benne vagytok? Jó. Akkor menjünk és köszönjünk a tavasznak.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/04/06/nemzeti-inzultacio-2/
Lehet, hogy az ország „elkötelezte magát” az adócsökkentés mellett, de a fránya adómérték csak nem akar mérséklődni. Sőt, kicsit még emelkedett is a jövedelmek központosítása. A személyi jövedelemadó csökkent: a felső sávokban, viszont a minimálbérnél 0-ról 16%-ra emelkedett. Az áfa 25%-ról 27%-ra. De a közvetlen személyi adóknál is jobban emelkedett a közvetett adók mértéke és kb.40(!) fajta új adót vezettek be, a kommunikációs adótól (a telefonhívások után fizetendő) a készpénzforgalom megadóztatásáig. Mellesleg: bizony nagyon jó lenne, ha az Európai Unióban egységes lenne az adózás! Pontosan a nagyvállalatok, meg a bankok miatt. Nem tudnának egyik országból a másikba sasszézni „adóoptimalizálási” céllal. Ja, „Brüsszel” nem az adócsökkentést kifogásolja: hanem azt, hogy a magyar adórendszer nem normatív: vagyis, ahol pénzt remélnek különadót vetnek ki, nem azonos módon adózik a magyar mezőgazdasági munkás, ha pl. társaságban húzza az igát, vagy „őstermel”. Ráadásul gyakran – sokszor egy üzleti éven belül – és kiszámíthatatlanul változik. Egyházi jövedelmek például nem adóznak – ez is egy eszköz arra, hogy a nem szimpatikus vallási közösségeket ellehetetlenítsék. Arról a törvénytelenségről nem is beszélek, hogy az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatában a baráti cégek elkerülhetik az ellenőrzést, ez nyilvánvaló bűntény. Lenne, ha az ügyészség a bejelentés állításait vizsgálná, és nem a bejelentőt vegzálná. Több mint árulkodó, hogy a bejelentés tényeinek vizsgálatával az adóhatóság vezetőjét bízták meg(!), aki két nap múlva bejelentette, hogy minden rendben van a NAV háza táján, és ebbe az ügyészség belenyugodott! Kedves honfitársaim! Teljesen mindegy, hogy visszakülditek-e a hamis – és igen ügyetlenül manipuláló papírt. Ha három darab levél érkezne vissza, és mindhárom az „a” válasszal értene egyet, akkor a mai rezsim a „magyarok százszázalékos” egyetértéséről harsogna, ahogyan tette a tavalyi, érvénytelen...
karma1
@Eladott Ország: Nem teljesen mindegy a visszakuldes! Sot! Az semmi masra nem szolgal, csak arra, hogy pontositsa a kubatov-listat, es hogy egy peldanya Moszkvaba a titkosszolgalathoz keruljon!
(Lasd a beepitett kodot a Kormanyablak online oldalan. amit azota kivettek onnan).
Igy legalabb tudni fogjak, hogy kik azok az "igazak", akik - meg - hallgatnak arra, amit a Gazdaallat mond!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.