A Jobbik visszahívja mandátumából pesterzsébeti önkormányzati képviselőjét, Gémesi Emesét, áll a párt csütörtöki közleményében, amelyet az MTI sajtószolgálatához juttattak el. Gémesi Emes családtagja ugyanis szolgálati lakást kapott, miután megválasztották. Gémesi 2014-ben a Jobbik listáján jutott mandátumhoz. A párt közleménye szerint a visszahívásához vezető első lépés az volt, hogy a pártja megkérte, nyújtson be közérdekű adatigénylést az önkormányzati bérlakásállományról, de nem akart ráállni. Kiderült, hogy azért nem, mert megválasztása után szolgálati lakáshoz jutott a kerületben az ő egyik, az önkormányzatban dolgozó családtagja, "A Jobbik kormányra kerülve kérlelhetetlenül fel fog lépni a korrupció minden formája ellen, ezért saját képviselőivel szemben kiemelt elvárás, hogy még a visszaélés gyanújának árnyéka se vetülhessen rájuk" - írták. A közlemény megjelenése után csütörtök este jelentkezett az Indexnél Gémesi Emese, közölte, hogy jogi úton tervezi megtámadni a Jobbik...

Forrás: index.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
"A Jobbik kormányra kerülve kérlelhetetlenül fel fog lépni a korrupció minden formája ellen"
A jobbik, úgy ahogy a többi politikacsináló, pontosan tudja, az a korrupció, amiből ő kimarad. Mindegyik a tisztakézről, üvegzsebről, a becsületességről, az átláthatóságról a demokráciáról szónokol. Aztán nyolcvan évre titkosít, strómanrendszert épít ki, ellopja a közpénzt, ki nem élt gyerekkori hobbijára költi az adómilliárdokat, szóval pálinkát iszik és a Miatyánkról, a kereszténységről prédikál. Egyszóval hazudik reggel, délben este, hazudik minden hullámhosszon. Önös politika célból lejáratja az addig minden rendszer által érintetlenül hagyott jelképeinket, gúny tárgyává teszi a kokárdát, a nemzeti jelzőt stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.