Simicska jó ismerősétől lapunk azt kívánta megtudakolni egy beszélgetés alkalmával, ami körülbelül fél évvel ezelőtt történt, hogy mikor is tár fel valami olyat Orbánról ami megroppantja a hatalmát. Erre, a mi információnk szerint azt felelte Simicska Lajos, hogy szerinte: "akkor kell majd megütni Orbánt, amikor nem tud már felállni. "

Forrás: fullank.hu
Feltöltő: ksanyiii
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Mondjuk, ez abszolút ellenkezik a fair play elvárásaival, de Simicska-Orbán és a Fidesz ma is földönfutó csóringerek lennének, ha betartották volna a sportszerűség, vagy a "gentleman's agreement" előírásait...Mint tudjuk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...Ellenség ellenfél ugyanaz csak a düh nevezi másként.
És nem istenítem csak valamiért ha nem átkozom neked az már imának számít...:)
karma1
@Horizont: Jaj, Dragam, hat az ellenfel az a sportban van - ott mindenki egyenlo, kiveve az Onyiscsenko -, de az ellenseg az teljesen a masik oldalon all. (Nem feltetlenul a rossz oldalon, csak a MASIKON. orbannak csak a nep az ellensege, a nepnek meg o. A ketto kozott csak az az elkoltott horribilis penzmennyiseg a kulonbseg, amit azert szerezhetett meg ez a pondro, mert a magyar nep a sok szemforgato igergetesenek bedolt, es a felrevezetett nep ultette be a hatalomba.
Kulonben ott csillezhetne apuka banyajaban a mai napig.
Csizmás Kond
@Horizont: ...kezdtél bepörögni...vigyáz mert még kikészíted magad és nem lesz akit meglocsoljak...!
Csizmás Kond
@Horizont: ...persze hogy nem te magadtól is bepörögsz...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.