Háromszor olvastam újra azt a mondatot a kormányfő Magyar Időknek adott interjújából, ahol ugyan az “ellenséget” támadja, mégis elismeri, hogy a békés együttéléshez arra van szükség, hogy ne rugózzunk a legtehetősebbek akaratának érvényesülésén. Az ominózus mondat így hangzik: „Ha elfogadnánk, hogy Brüsszelből vagy más politikai, pénzügyi központokból diktáljanak, hogy magyar vagy amerikai milliárdosok mondják meg, hogy mi legyen hazánkban, akkor konfliktusaink sem lennének”.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
@advocat: Orbánnak már nincs saját akarata - azt teszi, amit a nagy medve diktál. Ha valamitől fosik, az az, hogy nem védi meg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
A rohadt életbe! Lépjünk ki! És akkor nem fognak diktálni! Élejen a magyar szabadság! Legfeljebb beledöglünk. Próbálják meg! Vagy ettől fo.nak?
Nessy
@advocat: Az uniós pénzek nélkül már rég csődbe ,ment volna az ország.
Majd Mészáros Lőrinc és a többi "magyar milliárdos" fedezi Orbán agymacskáit, és eltűri, hogy pártunk és kormányunk ellopja a pénzüket?
Tényleg, ez már klinikai eset!
Ezt a szöveget húsvét hétfőn délután kellett volna előadnia, amikor már elég illuminált állapotban leledzenek sokan, hogy meghallgassák.
elnyomott
@advocat: Orbánnak már nincs saját akarata - azt teszi, amit a nagy medve diktál. Ha valamitől fosik, az az, hogy nem védi meg.
quadrocopter
A Geci képtelen meglenni a saját maga által gerjesztett konfliktusok nélkül! Beteges, rothadó elme!
bakegya
Magyarul...ha nem beszéltek vissza nekem meg a MÉSZÁROS barátomnak akkor nem bántunk titeket,de ha nem, lesztek kussban,aKKOR EGY HARCTÉR KÖZEPÉN TALÁLJÁTOK MAGATOKAT A MIGRÁNSOKKAL EGYÜTT.
EMLÉKSZEM a KRASSÓNAK HÁNY KÖNYÖRGŐ TELEFONT ENGEDETT MEG-SEGÍTSE FÖL A HATALOM KÖZELÉBE-a mocskos fajsúlyos tolvaj fajtáját akkor kellett volna már akasztani.
kissé felnőttem
ha nem bir a kiskirályokkal lehet csomagolni lesz aki megoldja 25-50 évre akár mert nem valoszinű,hogy munkából származó forintokról regélnének.
papa.49
Szerencsétlen idegbeteg hülye vagy hazugovics, és még mellé HAZUDSZ IS ÁLLANDÓAN!!!
bencemacska
Van a pofáján bőr Margaret Thatcherhez hasonlítani magát!!! De hát ő NŐ volt!!!
Már minden kontrollt elveszített!
1magyar
Nem mondott újat, mindig is így volt és lesz - sajnos. Vagy a magyar gazdagok vagy az uniós gazdagok vezetői diktálnak. Az ellenzéknek az utóbbi míg nekik a hazai.
bakegya
@bencemacska: kontrollt sose ismert.A BŐRT A POFÁJÁRA (a korlátlan fogtechnikázásra),ÖSSZELOPATTA A BŰNTÁRSAIVAL!!!
ENNEK A RÉTINÉGERNEK SZABAD KEZET ADOTT MAGYARORSZÁG A LOPÁSRA CSALÁSRA,HAZUDOZÁSRA!!!
Öngyilkosságig is képes lesz prostituálni ez az önhitt "törpe-TEKNŐS" a magyarokat!!!
bencemacska
@1magyar: tegnap, 19:47
Csak az elosztási arányok nem mindegy mindegy hogyan alakulnak!!!
bencemacska
@bakegya: ma, 05:44
Az a baj, hogy aki a szabad kezet adta a lopásra, csak az vehetné vissza, és nem teszi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.