Már a Fidesz pártcsaládjában, az Európai Néppártban (EPP) is kezd elege lenni a képviselőknek abból az elvtelen, érték nélküli politizálásból, amit Orbánék művelnek. A kormánypárt gondját növeli, hogy a lengyelek elárulásával elvesztettek egy komoly szövetségest is. Nem lehet úgy (hitelesen) Brüsszel ellen politizálni, hogy a legnagyobb EP-frakció tagjai vagyunk, és a mi korábbi parlamenti frakcióvezetőnk, Navracsics Tibor az egyik EU-biztos. Úgy persze még kínosabb mindez, hogy a polgármesterünk arra használja az EU-s pénzeket, hogy vadászházat építsen fel saját magának. Úgy meg főleg nem lehet (hitelesen) Brüsszellel szemben politizálni, hogy miközben itthon közpénzből szabadságharcolunk a befolyása ellen, kint mindent megteszünk azért, hogy Jean-Claude Juncker mégiscsak szeressen minket.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Az unió a tesze-toszaságával elmehetne...
Cefi
Ezzel a szardarabbal a főcímben is több a probléma: 1-keresztény. Mitöl, hogyan, mihez képest?? 2- demokrata? -no komment? 3-hüség? Nabazdmeg!? Kihez? Mihez? Elvtelenül és hazátlanul?
Eladott Ország
Hogy lehet Orbán kereszténydemokrata, amikor minden volt már csak szűzkurva nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.