Soros György, tette hozzá a miniszterelnök, de azt is megemlítette, hogy Soros György. A migrációt tartja a konfliktusok középpontjának Orbán Viktor miniszterelnök, aki a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában azt mondta, ha a magyar emberek biztonságáról van szó, akkor nincs pardon. Értékelése szerint ma egy kampányfőpróba zajlik Magyarországon, ez kavarta fel az állóvizet és “töltötte meg ricsajjal a nagyhetet”. A felsőoktatási törvény módosításával összefüggésben érthetőnek tartotta, hogy Soros György nemzetközi és hazai hálózata tiltakozik, mivel az “megfizeti az embereit”. Annak megértése azonban még előttük van – folytatta -

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
orban, te nagyon sotet vagy, plusz az elmebetegseged,... de ne felj, lesznek szep szammal Judasok is a partodban, mert mar ott is inkabb felnek toled, mint elfogadnak, es inkabb radhagyjak, hogy csinald egyedul a baromsagaidat. DE:
altalanos iskola , 5 osztaly, szep leirasok arrol a tortenelemkonyvekben - legalabbis azokban, amikbol en tanultam, igaz, azt tortenelemtudosok, tanarok allitottak ossze - szoval, te mini-maffiozo, sosem hallottal meg arrol, hogy I Istvan egybeolvasztotta a magyarokat a mar a Karpat-medenceben levo szorvanyos nomadokkal? semmit sem mondanak neked a tatarjaras utan belepitettek? Kunok, svabok, szaszok, horvatok, totok, es persze jottek a hivatlan "vendegek" is, es olyan jol ereztek magukat, hogy 150 evig maradtak is. Szoval boven van bennunk torok ver is, aztan a Habsburgok is eleg gazdag gyarmatnak talaltak az orszagot, es azzal nyertel egy valasztast, hogy szinpadiasan "kiuldozted" a szovjet elvtarsakat... (Most meg a cseledlepcson visszaengeded oket az orszagba, tudod, mar a spajzban vannak...Csakhogy putyin nem egyenlo - bar nagyon hasonlit hozza- sztalinnal, hruscsovval, a dusszemoldoku brezsnyevvel, a lelegeztetogeprol szokott csernyenkoval, a kgb-s andropovval, de a bekes gorbacsovval sem. Tudjuk, nem iszikl annyit, mint jelcin, viszont medvegyevet is sikerult felreallitania.
Akkor megis mit remelsz putyintol? te leszel az elso, akit bealdoz, mert az arulokat sehol sem szeretik, mindenhol megvetik. putyin eroszakos, de nem hulye, mindenkit pontosan a helyere tud tenni. te meg me'g pavatancolni se mersz elotte...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
Van valóságalapja annak a mondásnak, hogy "Senkit sem tud az ember úgy gyűlölni, mint azt, aki egyszer nagy jó tett vele".
karma1
@nyanya001: Ez valami szuper volt, Nyanyus, kosziiiii!
Es jaj, hogy hulyek is vannak ezen az oldalon megint...:o)))) Soros sohasem akart semmit sem csinalni Oroszorszagban, mert MAGYAR es nem orosz szuletesu...:o)))
Hulyen van beallitva a trollnak az automatikaja, es robotilag baromsagokat kopkod...:o)))))
karma1
@glorianna: Bizony, ez egy nagyon igaz mondas...:o)
Ördögvadász
@glorianna: valóban, van ebbe valami. Azok a segítõkész, jóemberek, a gutmenschen, akik mindig csak 'jót' akarnak, azok a valóságban a legnagyobb gazemberek!
RonaGyuri
A vak hit ereje

Őfenesége új bornírt rítust teremtett

Mottó:
Dögöljön meg Soros Gyuri
Lehetőleg máma még

Nem, nem mondom, hogy bármi meglepő- napláne újdonság - is lett volna abban a szó-áradatban, ami ki tudott folyni Őfenségéből ma reggel is a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. S ahogy az lenni szokott jól kvadrált a dolog a pribékjei zagyválásával is, mint pl. a nemzet nagy hivatásos történelem-hamisítója a derék Kancsi mancsi a Látószög blogon megjelent tanulmányában.
Lehántva róla a nem túl szofisztikált hablaty-réteget egy új rítus – vallási szokás – kezd körvonalazódni. Ahogy az muszlimoknál szokás: Tisztelettel, hódolattal és alázatosan, arccal a Kába felé fordulva le kell borulni a homlokra, az orra, a térdekre, a kezekre és a talppárnákra, azt kell mondani, hogy Dicsőség a magasságos Uramnak!
Nos, hogy a hozzátartozó rítusok még nem alakultak ki, de a szöveg az már adott: Dögöljön meg a mocsok zsidó Soros György!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.