Légpuskával lőtte meg szomszédja négylábúját egy várpalotai férfi – írja a police.hu.

Április 14-én délután érkezett bejelentés egy várpalotai lakostól arról, hogy szomszédja légpuskával meglőtte a kutyáját.

Belelőtt a szomszéd kutyájába egy várpalotai férfi, mert idegesítette, hogy ugat

Fotó: police.hu

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy valóban a bejelentő 65 éves szomszédja lőtte meg a kistestű négylábút, ami a hátán sérült meg.

A férfit a rendőrök előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatásakor elmondta, hogy a házőrző már hosszabb ideje folyamatosan ugatott, ami idegesítette, ezért rálőtt a légpuskájával. A lövéssel azt akarta elérni, hogy az állat csendben maradjon.

A gyanúsított ellen a várpalotai rendőrök állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@elnyomott: kutyám nekem is van. Jól elvagyok egy argentin doggal és a labrador retrieverrel is. Ok nélkül egyik sem ugat. Ha ugatnak, megdumáljuk, miért tették. Ha vki fegyvert emelne rájuk, ledugnám a csövét a torkán. Így is lehet. Egyiket sem kellett verni... elég volt megdumálni. Övék az udvar, vigyáznak a kocsikra, mi meg takarítunk utánuk. Cserébe annyi szeretet kapok, h el sem lehet mondani.

Hogy vannak kétlábúak, akiket láncon kéne tartani? Én kikötném őket egy hétre vmi csőszkunyhó elé, aztán lássuk, miként bírják.

Szomszédok kutyáit névről ismerem, jól elvagyunk. Dán dog, Lord, dugja a nagy pofáját, ha észrevesz, ahogy kiállok a kocsival. Van, h kiszállok és megsimizem azt a szépséges fejét.Másik, fehér pumi, Gömböc, múltkor kizárták az udvarból. Bejöhetett hozzánk, elvolt, míg a gazdiját felhívtuk, aztán érte jött. Ő is jelez néha egy vakkantással, h felismert... jár érte neki is egy simi. Tappancs egy tacsi keverék, égetni való kis gengszter... folyton ölbe vágyna és játszana... nincs még egy éves sem. Tök jó fej.

Sztem így normális...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
nekem is írt Mari néni egy szerelmetes levelet, hogy agresszívek a kutyáim, én vissza írtam ne kellet volna bántani, mert addig nem volt baj velük amúgy rottik.
Peller Anikó
@elnyomott: te nem az állatot szánod hanem a kutyát. Mert kutyabuzi vagy.

Az állat a kutyában van. Galiszta. Bolha. Kullancs. Bacillus.

Melyiket szánod, te emberevő állat védő?
eszegfu
@Szeparepa2: Teljesen egyetértek! Sajnálom a meglőtt kutyát, hiszen a gazdájával mégsem tehette ezt. Én is összevesztem már az utcánkban lévő 2 kutya gazdájával. Ha kinyilik náluk a kapu, a kutyák "megszöknek" és előttem végzik el a kis és nagydolgaikat. Szóltam neki, de ő "nem tehet róla". Pedig igen! Nem viszi el őket sétálni és a saját kertjükben nem "üritenek", igy a Pavlovi reflex alapján nyilik a kapu és a kutyák máris előttünk vannak. Szerintem nem elég a felelős állattartáshoz, hogy enni és inni adunk az állatoknak, hanem foglalkozni kell velük, nevelni kell. Belátom, hogy joga van mindenkinek annyi állatot tartani, amennyit akar, de azt is be kellene látni, hogy nekem is jogom van ahhoz, hogy ne "élvezzem" az állatok piszkát. Sajnos tényleg nincs megoldás...
Peller Anikó
@répa: nagyonis így van, eluralkodtak az idióta állatvédőnek hazudott seggfejek akiknek semmi más problémájuk nincs mint a kutyák és macskák nemi élete.

De a tyúknak kitekeri a nyakát vagy hatóságilag megsemmisítenek akár millió libát nyulat vagy bármit mert felütötte a fejét valami féreg.

És így van jól, mert az ember uralkodik, mivel nem akar megdögleni, az erősebb kutya ..alszik.
Peller Anikó
@répa: láttyátok idióta kutyazabálók, lehet itt értelmesen is tárgyalni, a szomszéd már lehet a fél falut kiirtotta volna dühében, amit megértek, mert egy kutya akár hónapokon át képes csaholni éjjel, fél, éhes, szomjas, unatkozik vagy csak dugni szeretne, az ilyennek dögöljön meg a gazdája.

Nos répa, előszöris nyugtató, aztán altató. Aztán lehet izgató mondjuk reggel, hogy ne tudjon aludni nappal a kis rohadék. Aztán ha semmi sem megy akkor vasvilla, a gazdájának.

Na jó, ez az állatriasztó nem rossz, amennyiben működik, az őzriasztók is hasonlók lehetnek pedig ott nincs sok idő csak másodpercek, mert hipp hopp ott az őz előtted. De a kutyát meg lehet kínozni vele rendesen, mert ott van rá idő bőségesen.
papa.49
A szomszéd NEM LŐTT VISSZA, a lövöldözősbe???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.