Hogyan játsszuk el legfontosabb szövetségeseink maradék jóindulatát is saját ostobaságunk miatt? Milyen ironikus, hogy az amerikai kormány megfogadta Orbán Viktor tanácsát, és nem arra figyelt, amit mondott, hanem arra, amit csinált: hiába magasztalta ezerszer is az egekig Donald Trumpot, lépett egy olyat, ami szembement az amerikai érdekekkel. Be akart záratni egy amerikai egyetemet. Ezt pedig Washingtonban nem szeretik.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Most aztán jól megbünteti Amerikát és Trumpot. Mit képzel az az izé ott az óceán túloldalán, hogy vele n e m tárgyal? Majd a Sorossal kiugratjuk a Trumpot a bokorból, így Húsvét környékén, ingyom-bingyom.
Röhejes.
eugen4402
@RonaGyuri: Bizony, bizony ez ilyen egyszerű, USA-ban a külpolitikában a pártérdek eltörpül az AMERIKAI érdekek sérelméhez képest. Talán a piaci kofák, akik diplomatának adják ki magukat, tanulnak belőle, bár nekik nem erősségük...
Béla333
Ezek nem értenek ahhoz, ami a dolguk lenne: a politikához.
Csak a látszat eredmények, a piár kormányzás megy, hogy az emberek azt gondolhassák hogy hű, ezek milyen ügyesek.
De számos esetben kiderült már, hogy tárgyi tévedéseik vannak, nem értik a dolgokat, nincs kollektív döntés, hatástanulmány, csak ötletelés van!
Egy nagy 0 amit itt kormányzás névvel illetnek, vagy inkább 00 !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.