„Viszket a tenyered? Mosd meg és nyújtsd oda Felebarátodnak. Ha már Húsvét van.” Így reagált Pósfai Gábor, a Decathlon magyarországi ügyvezetője Facebook-posztban Orbán Viktornak arra a húsvéti nyilatkozatára, hogy a tüntetésektől még a békés és derék keresztény embereknek is viszket a tenyere. „Abba most ne menjünk bele, hogy én keresztény emberként akár ezt ki is kérhetném magamnak és számonkérhetném rajta a Tízparancsolat különböző pontjait, különös tekintettel a VII., VIII. és X. pontra. De a legfőbb bajom inkább az, hogy aljasul megint előjön az uszítás, a magyar emberek tudatos egymással szembe fordítása, az „amit szabad nekünk, azt másoknak nem” effektus.” – írja Pósfai a Facebookon. Azt mondja, mindig is jobbra szavazott, és egyáltalán nem fél, hogy ilyeneket oszt meg egy nagy cég vezetőjeként.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
...és ne csak a tenyerét mossa meg, hanem a putyinszaros száját is. Oszt' jónapot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Érdemes elolvasni az egész facebook posztot, "teljes" leírás főleg egy keresztény ember megvilágításából...
nevemnick
Végigolvastam a FB hozzászólásokat.
Rengeteg román! és magyar, egy vagy egy ismerőssel sem rendelkező troll írogat posztokat. Ez az 1 bites csicskasereg, orr-bán seggnyalói képesek mindenkit betámadni csak azért mert más a véleménye.
Most már ideje visszaállítani a valós Magyar Köztársaságot és az Alkotmányt, és száműzni az elmúlt 27 év kártevőit!
Manhattan
Szívesen látnám a többi kereskedelmi hálózat vezetőjének kiállását is. „Azért még lehet más is normális, hogy nem ugyanazt gondolja, amit én. Azért még dolgozhatunk együtt sikeresen, mert pont a sokszínűség, a sok különböző vélemény viszi előre a világot. Jobb helyeken.”
Csizmás Kond
facebóók...ha valakinek mostanában valami mondani valója van ma majdnem minden ki a fészbukon adja hírül...mintha az lenne a világ közepe
SystemError
@Horizont: Én a munkahelyemen, barátikőrben eddig sem hallottam nagyon a kormányt propagáló megnyilvánulásokat jobboldaliaktól egy ideje.. Kb egy éve utoljára, de az is migránsokról szólt...nem pedig szakpolitika. Kezd az is kiütközni, hogy fidesz felzabálta a jobboldalt. Mire is szavazzon egy mérsékelt jobboldali, ne adj isten egy libreál-konzervatív...:) Ezt a szót ma kiejti egy jobboldali, akkor a sajátjai nyírják ki, miközben fogalmuk sincs ezen szavak jelentéséről...:) Úgy érzem a most tüntető tömegben az a szép, hogy pártatlan azt leszámítva, hogy nem fideszes. Sokan tudnak azonosulni velük, amíg nincs felcímkézve. Talán a legjobb az lenne, ha ők alapítanának egy választási pártot, melynek nincs irányultsága csak egy közös nevező a demokrácia. Vagyis, ha nyernek, akkor csak annyit garantál, hogy a többi párt valós arányok szerint képviselheti a szavazóit!
Csizmás Kond
@Horizont: tájoktakásos fészbuk...most már értem miért vagytok ilyen okoskák :))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.