Török Gábor az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt arról, hogy a Fidesz akkor fog megbukni, ha a saját bázisában repedések keletkeznek, vagy valamiért egybe rendeződik az ellenzék, erre azonban semmilyen jel nem utal. A politikus szerint a Fidesz bázisát az bizonytalaníthatja el, ha bizonyíték kerül elő Orbán Viktorról - vagy valami súlyos erkölcsi lépésről, vagy szakmai hibáról, vagy anyagi visszaélésről, ilyen dolognak pedig csak Simicska Lajos lehet a birtokában. Török szerint tehát ha valaki veszélyes lehet a Fideszre, az ő, és csakis ő.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: ksanyiii
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ksanyiii
Tegyük hozzá: Simicska sem egy ma született bárány. Rajta is lehet fogást találni.
Szókrakész
Csak a fidesz jelent veszélyt a fideszre!
Még Simicska sem!!!
Mert ő ha borogat, azzal önmagát is a mélybe rántja.
Nem véletlen nem csinált eddig semmit, csak lebegtetett.
SystemError
@Szókrakész: Kivéve, ha mondjuk egy gyilkossági ügyről tud, ami viszont nem gazdasági jellegű...

Nem sokszor nyilvánult meg Simicska, de idézzük csak fel miket is állított: Orbán egy geci, ezt tudjuk. Ügynök volt és az oroszoknak eladta az országot és, hogy emiatt ne hogy holtan találják holnap... Aki kicsit is olvasgatott Pintérről és tudja, hogy az olajos időkben szocializálódott és túlélt politikusnak milyen "tulajdonságainak" is kellett hogy legyen, hogy ma ott legyen, ahol, az tudja azt is, hogy nagyobb a valószínűsége bárminek annál, mint hogy öngyilkos legyen valaki egy rendőrautóban. Mostmár tudjuk milyen tervei voltak Mészárossal Viktornak, így ha nyert volna akkor a felcsúti juhász az beláthatatlan következményekkel járt volna a mára kialakult kis tervére..de hát a választást megelőző este meghalt...:) Ettől eltekintve Simicska nem hülye tudja, hogy ő is bukna..de úgy látszik valamiért tolja a dolgot. Talán van betyárbecsület a világon...vagy csak geci és geci között is van különbség.
SystemError
@Szókrakész: Másrészről, a lebegtetés vagyis kivéreztétéshez idő kell, hogy amiket állít azok tudatusuljanak a társadalomban. Hidd el egy médiatulajdonos ehhez jól ért... Nem olyan rég ezt meg is üzente, hogy nem mindegy mit mikor mond. Ha egy nap alatt kijött volna mindennel az egy napi hír lett volna, elsikálta volna a fidesz. Az a különbség Simicska és pl Mészáros vagy bármelyik fideszes között, hogy kb 180 az iq-ja és ehhez meg van áldva egy nagyon jó valóságérzékeléssel. Nem hiába ő vezette a fideszt 2010-ig!
relatív
Szerintem a regnálónak - és sajnos az egész magyar népnek - legnagyobb ellensége saját maga, csak ez nem jutott még el az agytekervényeihez ha egyáltalán megtalálja ! ( nagy munka lesz az ... IS ! )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.