"Hiszen Húsvét Ünnepe a lelkiismeretvizsgálat ideje is! " Király Miklós, a néhai Mádl Ferenc államfő volt tanácsadója, Facebook-oldalán válaszolt Orbán Viktornak, aki a Kossuth Rádiónak azt mondta, nem érti, hogy az akadémikusok, tudósok, professzorok miért nem azért lépnek fel, hogy egyetemeik megkapják azokat a jogokat, amelyeket a CEU élvez, hanem amellett állnak ki, hogy Soros György megtarthassa a privilégiumait.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegeny Kiraly ur! Egy akarnok diktatornak ajanlja atgondolasra a sorait?
Hat nem ismeri orban elvet? "Ha a kisvasutat ellenzik, megepitjuk Lovasberenyig!"
Ez a minidiktator nemhogy megfontolna a hirtelen atnyomott torvenyt, hanem meg szigorit is rajta...
Hat, majd meglatjuk, mennyire futja a fiatalok tiltakozasa: most mar teljesen nyilvanvalova valtak orban nemzetarulo torekvesei, az oktatas szetveresere iranyulo tevekenysege...
bencemacska
@karma1: ma, 13:56
Miután OV is tanítványa volta professzor úrnak, nagyon is jól ismeri a jellemét!
Javaslom olvasd el az eredeti levelet, ne az újságírói magyarázatokat:
www.facebook.com/miklos.kiraly.754/posts/1477653015619500
karma1
@bencemacska: Koszi, olvastam az eredeti levelet is,... Egyszeruen szegyen-gyalazat, amit meg mer maganak engedni ez a zsirdiszno...
bencemacska
@karma1: Tudod, ezért van jelentősége ennek a levélnek:
"Király professzor – aki egyébként nemrég még Orbán rendíthetetlen hívének számított, többször feltűnt a miniszterelnök évértékelőin, az első sorokban, illetve korábban Mádl Ferenc köztársasági elnök tanácsadója volt..."
A levél OV vasárnapi ezen kérdésére akar válaszolni:
"„Annak megértése azonban még előttük van, miért van az, hogy magyar akadémikusok, tudósok, hazai egyetemeken tanító professzorok nem azért lépnek fel, hogy az ő egyetemeik is megkapják azokat a jogokat, amelyeket a CEU élvez, hanem amellett állnak ki, hogy Soros György megtarthassa a privilégiumait.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.