Reggel óta gyülekeztek a rászorulók a téren, az Ételt az Életért Alapítvány 1600 embernek segített. A meleg ebéd mellé egy 22 féle élelmiszerből álló bőségcsomagot kaptak a sorban állók. A Krisna-hívők közleménye szerint az ellátást bajba került és önmagukról – átmenetileg vagy tartósan – gondoskodni képtelen emberek vették igénybe. A négynapossá vált húsvéti ünnepek számos családnak csak a túlélésről szólnak, mesélték az ellátottak az ételosztóknak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy latszik, az elozetes terveket megsem hajtotta vegre a minihitler, - valoszinu nem merte lehuzni...Plane, hogy holnapra es szerdara is ki van mar tuzve az uj tuntetes...
Eladott Ország
Remélem, mindenki számára érthető. Az Orbán nevű ember közel 4 milliárd – 4000 millió –
forintot szavazott meg magának, hogy a felcsúti putriban megszokott környezet vegye körül,
amikor a Nemzeti Sportból szívja magába a magaskultúrát. Közben – mert azért jó ember ő –
gondoskodik az üldözött keresztényekről is a szélrózsa minden irányában. Hogy eközben magyar emberek – köztük nyilván keresztények is – reggel óta állnak sorban azért, hogy ételt kapjanak – pont nem keresztényektől – az egy kicsit sem zavarja ősfelségét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.