Lehet, te még csak most fordulsz a másik oldaladra, de mások már órák óta sorban állnak, hogy élelemhez jussanak az Ételt az Életért Alapítvány húsvéti ételosztásán – írta ma reggel a Facebookon az alapítványt működtető Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége.

Az ételosztás tizenegykor kezdődött, de a karszalagokat már kilenctől elkezdték kiosztani. Még délután 1 órakor is állt a sor, itt már kérdéses volt, jut-e étel mindenkinek.

A krisnások tavaly karácsonyi ételosztására vidékről is sokan érkeztek, voltak, akik már hajnal háromkor elkezdtek sorakozni.

Órákon át gyülekeztek az ételosztása a Blahán

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ártunk és qurmányunk is segít! Megvizsgálja, hogy nem a gaz Soros pénzéből osztanak-e ételt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@RonaGyuri: Repülővel mentek. Fizetett éhezők. Soros bérencek.
Magyarország erősödik és jobban teljesít.
Kaja után meg megfogják állítani Brüsszelt.
egyvandor
@dr. prédikátor: Gorbán, ha nem szégyenlené inkább beállna, mert az neki is jár. Mint annak idején a gyermekétkeztetési támogatás. (jövedelme szerint nem járt volna)
egyvandor
@human: A rezsicsökkentés egy süket duma. Senki nm tudja mihez viszonyítani. Az energiaárak a világpiacon az utóbbi időkben alacsonyabbak voltak mégis ha összehasonlítjuk átláthatatlan számláinkat az évekkel ezelőttiekhez, azt láthatjuk hogy egyre többet fizetünk.
wpym
Magyarorszag jobban teljesit! (Nyomorszinten mindenkepp.)
papa.49
Valahol most olvastam ,,pár százan vártak ételre,, ja igen csak a képek mást mutatnak!!!
Azok meg akik azt állítják, hogy jómódú emberek is beállnak a sorba, honnan tudják milyen körülmények között él valaki, azért mert rendes ruhája van még lehet szegény, lehet hogy már annyi pénz sincs a zsebébe, hogy egy kiflit vegyen!!!
A másik nagyon sokan nehezen érnek el odáig, hogy beálljanak abba a bizonyos sorba, mert szégyellik hogy lecsúsztak, inkább éheznek, mert megalázónak érzik ezt a helyzetet, pedig a tetves szemét kormánynak kéne MEGALÁZÓNAK ÉREZNIE ezt az állapotot, nem az embereknek!!!
Könnyű vigyorogni a szarzsákoknak, mint a lézereslázártetű is mert neki van mit a tejbe aprítani, abból amit elloptak az emberektől, az országtól!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.