6 év kihagyás után április 17-én újraindul az RTL Klub Reggeli című műsora. A Pénzcentrum utánajárt, hogy nagyjából mennyit keresnek majd a műsorvezetők — írja az nlcafe.hu. Az NLCafé korábban beszámolt arról, hogy újraindul az RTL Klub Reggeli című műsora, melyet Peller Anna és férje, valamint Alföldi Róbert és Stohl András is vezet majd. A Pénzcentrum... (...)

Forrás: zizz.hu
Feltöltő: BulvárBéla85
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S tessenek mondani miért nem arról értekeztek, hogy az Majka nevű vagy hogy is hívják bunkó mennyit kapott a TV2-nél?
Eladott Ország
Az egy dolog, hogy a médiában jól fizetnek, de mi van a többivel, mert ettől a stabil növekedéstő óvjon meg bennünket az isten. Egy kevésbé rózsaszín olvasata ennek a kurva stabil gazdasági növekedésnek, ami túlmutat a mellveregetésen és a jobban teljesítés valamennyi elvont mutatóján. Például Európa ötödik legalacsonyabb fizetésével rendelkeznek a magyar dolgozók vásárlóerő-­egységben számolva, csak a bolgár, román, lett és litván átlagbérek múlják alul a hazai szintet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.